Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy bejovok a vezetesi oktatomnak? Lehet ebbol tobb is?
Eszrevettem hogy az oktatomnak bejovok valamilyen szinten, a beszedebol, nezesebol, voltak aprobb osszenezesek, volt hogy tobbszor megfogta a kezemet "segiteni". Van hogy veletlenul valtas kozben hozzaerek a labahoz es erzem hogy zavarba jon vagy megrezzen. Nagyon rendes, kozvetlen, jol el lehet vele beszelgetni.
Lehetne ebbol akar tobb is akar testi kapcsolat vagy egyszeri alkalom? Kinek kellene kezdemenyezni stb?
22/L

Az első ezzel a megállapításával (remélem nőként) bebizonyította hogy a férfi és a nő között nincs egyenlőség. Ha a férfinak "kell" kezdeményezni akkor legyen így és nem kell hangoztatni az egyenlőséget.
Kérdésre válaszolva: én nem javaslom hogy bármilyen oktatóval, tanárral, munkatárssal kapcsolat induljon amíg a munka beleszólhat.
És indexeljél mert ez a baromság nagyon fontos a közeledésben. Villogjon állandóan nekik.

1es vagyok, ez lemaradt a végéről:
F

Óránként 10e ft ot fizetsz neki, plusz még le is szopnád ezalatt.
Jó biznisz, kap egy 10 est hogy leszophasd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!