Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a fehérnemű kinézete egy lányon?
Kicsit el vagyok bizonytalanodva, most először van barátom, szűz vagyok. Még nem kezdtünk el pettingelgetni, nem vetkőztem le még előtte. Számít, hogy milyen melltartó, meg bugyi van rajtam? Kérdeztem tőle is, azt mondta, hogy olyat viseljek ami kényelmes, úgyis lekerül ha odajutunk.De nem gáz az, hogy nincsenek csipkés fehérneműim, hanem simák? Nem érzem jól magamat olyanokban, de vonzóbb egy férfinak ha csipkésben lát?
20/L
Én se értem.
Férfiként mondom, teljesen mindegy milyen fehérnemű van rajtad :) nyilván ne valami ezeréves szakadt lyukas legyen, de amúgy mindegy a fazonja, anyaga, szabása, mintája. Jól mondta valaki, lehet akár valami jópofa tinilányos bugyi is, az a fő, hogy neked legyen kényelmes :)
(Majd később ha gondolod vehetsz valami szexibb csipkéset vagy tangát, de ezek nálunk hat év után is csak alkalmi darabok, akkor veszi fel párom mikor úgy gondolja hogy meg akar lepni. Amúgy a mai napig abban van ami kényelmes neki.)
28F
Ne legyen szakadt, ne legyen foltos, elsőre ez a lényeg.
Később majd vásárolhatsz szexi fehérneműt, de szerintem egy szűzlánytól nem lehet elvárni azt a magabiztosságot, hogy direkt szexhez való fehérneműt vegyen. ( A hétköznapi fehérneműm nekem is teljesen egyszerű, pamut, csipke nélkül.)
Erre a 10-es megismétli ugyanazt az érthetetlen mondatot.
Nem értjük, mi van akkor, ha egy menő tangából kilátszik a punciszőr, de a fiú meg van olyan barom, hogy ez neki nem szexi, hanem kiakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!