Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek benne legyek egy szex activityben? Barátokkal
2 fiú barátom és velem együtt 3 lány lenne(ők is jó barátaim)
És azt az ötletet találták ki, hogy a hétvégén szex activityzzünk:D Mik lehetnek egy ilyen játékban? Benne legyek? Természetesen alkohollal:P
A két fiúból az egyik 17,a másik 18 éves
Az egyik csajszi 17,én és a másik csaj pedig 18ak vagyunk
Gratulálok ma is etettétek a sztorizós trollt, ha másról nem arról könynen felismerni, mindig egy szotrit kiír, aztán ilyen kis rövid kommenteket vág be, gyakori a kettőskereszttel megjelölt válasszámozás is. :D
Tényleg nem tudom mit élvez benne, de jobb ha tudjátok, hogy eg yunatkozó srácot etettek :D
Erkölcsi fertő? Szerintem nincs olyan, aki tízen-huszonévesen ne játszott volna ilyen játékokat. Üvegezés, felelsz vagy mersz, stb.
Az erkölcsi fertő nem itt kezdődik.
Szerintem amíg emberek négy fal között, minden érintett tudatos beleegyezésével csinálnak valamit, az nem tekinthető erkölcstelennek, akármi is az.
Onnantól kezdve, hogy mindenki szeme láttára csinálják úgy, hogy a mindenki ezt nem akarja látni, illetve nem minden résztvevő egyezett bele tudatosan, onnan az már jobb esetben csak erkölcstelen, rosszabb esetben bűncselekmény.
Jajj, elfelejtettem leírni milyen volt:D
Imádtam, igazából ugyanazok voltak amiket írtam, mindenki fehérneműig vetkőzött, egy lánynak kellett csak a melltartót is levenni.
De nagyon nagy volt:D csónál durvább nem történt, csak simogatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!