Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek benne legyek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek benne legyek egy szex activityben? Barátokkal

Figyelt kérdés

2 fiú barátom és velem együtt 3 lány lenne(ők is jó barátaim)

És azt az ötletet találták ki, hogy a hétvégén szex activityzzünk:D Mik lehetnek egy ilyen játékban? Benne legyek? Természetesen alkohollal:P

A két fiúból az egyik 17,a másik 18 éves

Az egyik csajszi 17,én és a másik csaj pedig 18ak vagyunk

2020. dec. 9. 20:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
74%

Gratulálok ma is etettétek a sztorizós trollt, ha másról nem arról könynen felismerni, mindig egy szotrit kiír, aztán ilyen kis rövid kommenteket vág be, gyakori a kettőskereszttel megjelölt válasszámozás is. :D

Tényleg nem tudom mit élvez benne, de jobb ha tudjátok, hogy eg yunatkozó srácot etettek :D

2020. dec. 10. 00:15
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Éljen az erkölcsi fertő
2020. dec. 10. 11:52
 33/42 anonim ***** válasza:
88%

Erkölcsi fertő? Szerintem nincs olyan, aki tízen-huszonévesen ne játszott volna ilyen játékokat. Üvegezés, felelsz vagy mersz, stb.

Az erkölcsi fertő nem itt kezdődik.

2020. dec. 10. 12:22
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi leszek én is a végére, várjuk az élménybeszámolót
2020. dec. 10. 14:39
 35/42 anonim ***** válasza:
42%
33, én pl nem üvegeztem, és nem vetkőztünk piásan. De ha szerinted ezek a dolgok rendben vannak, akkora
2020. dec. 10. 17:08
 36/42 anonim ***** válasza:
66%
*akkor oké. Nincs mit hozzá fűzni. Akkor nem tudom mi az erkölcstelen.
2020. dec. 10. 17:09
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Például ha közterületen mindenki szeme láttára szexel valaki, az erkölcstelen.
2020. dec. 10. 19:11
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amíg emberek négy fal között, minden érintett tudatos beleegyezésével csinálnak valamit, az nem tekinthető erkölcstelennek, akármi is az.

Onnantól kezdve, hogy mindenki szeme láttára csinálják úgy, hogy a mindenki ezt nem akarja látni, illetve nem minden résztvevő egyezett bele tudatosan, onnan az már jobb esetben csak erkölcstelen, rosszabb esetben bűncselekmény.

2020. dec. 10. 19:17
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, de erkölcstelen, ha egymásnak mutogatják a testüket, főleg ha gruppen szexben torkollik. De ezen nincs mit vitázni, valaki szerint az sem erkölcstelen, akit minden héten más dug meg.
2020. dec. 11. 08:30
 40/42 A kérdező kommentje:

Jajj, elfelejtettem leírni milyen volt:D

Imádtam, igazából ugyanazok voltak amiket írtam, mindenki fehérneműig vetkőzött, egy lánynak kellett csak a melltartót is levenni.

De nagyon nagy volt:D csónál durvább nem történt, csak simogatás

2020. dec. 17. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!