Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első alkalom?
A barátnőmmel mindenképpen várni szerettünk volna az első szex-szel amíg 18 évesek leszünk.
Nos, én nemrég lettem az, viszont a barátnőm még csak februárban tölti be.
Nibcs semmi baj ezzel, csak igazából kicsit félek, mert nem tudok egy-két dolgot.
Első az, hogy mennyire vérzik az első alkalomnál a lány, mert tudom, hogy valamennyire vérzik, csak nem tudom mennyire?
A második, pedig inkább csak a lányokhoz szólna: mennyire fáj nektek az első alkalom? És a kellemes érzés ami az első alkalommal jár, "megtéríti" a fájdalmat?
Illetve utolsó kérdésem, hogy mivel lehet elérni, hogy kevésbé fájjon és inkább jó érzés legyen a számára?
a vérzés nos igazából 1 dolog miatt van vagy nincs... ha a nő már előtte rendszeresen ujjazta magát illetve szex játékokat használt amivel értelem szerüen átlyukassza magát (az ujjaival is) emiatt is van hogy jó páran nem véreznek pedig szüzek (vagy hazudnak) kérdezd ezt meg tőle hogy (oké biztos szokott masztizni csak az nem mindegy hogy ujjazta is magát vagy pedig használt e olyan dolgokat) jobb tisztázni szerintem ezeket is főleg egy ilyen kapcsolatban...
törölköző mindenképp kell... szerintem jó utána is mert utána meg már a lány tud élvezni illetve eléggé nedves is lesz... hidd el a lepedőn ez elég kellemetlen főleg ha anyád mos :"D
maga az első alkalom nos... lehetetlen elkerülni hogy ne fájjon!
annyi hogy szerintem adjátok meg a módját ha már mindketten szüzek vagytok legyen illat gyertya meg stb
vetkőzzetek le egymás előtt simogassátok egymást csók az erogén zónákra
legyen hosszú petting
simogasd a ott lent is ha benne vagytok nyugodtan mehet orál is főleg nálad (mármint inkább te adjad neki mert ezzel is sokkal jobban ellazul tovább is tart valamint jobban benedvesedik)
és ha már tényleg már könyörög akkor lassan be lehet tenni és lassan mozogni (szerintem elsőnek csak az alap pozzal csináljátok mert fájdalmasabb lesz a többivel) az előjáték legyen legalább kb fél óra minimum 20 perc (éppen ezért is mondtam hogy inkább te adj orált mert fordítva te hamar elfogsz sülni...)
Finomhosszu előjáték szerelmes hangulat.
Ne siessetek. Ha pl hamarabb elmész akkor ne Bánd csináljatok tovább.
Finoman told be csak. Lassan mozogj. Mindenképpen legyen nagyon nedves.
Nálunk nem volt vérzés ez minden nőnel változik.
Ha szerencséd van akkor már átszakadt a szuzhartyaja.
Akkor a legkönnyebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!