Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak ujjazott mar meg no?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 17:51
3/14 anonim válasza:
Próbálkozott. Az a terület tabu. Nem vagyok homár.
4/14 anonim válasza:
Tudom férfiakhoz szól ez a kérdés de most egy nő fog neked válaszolni.
Nagyon sok pasi fél tőle ( de mi legyünk kapok mindenre) de igazából csak addig fel meg ki nem próbáljátok
Nekem azt mondták rossz érzés enyhén meg furcsa de nagyon jó érzés főleg ha jó helyen csinálod és szinte rögtön el is meg ha közbe orál is van
5/14 anonim válasza:
A szememben nem lenne fèrfi ha azt èlvezné hogy a fenekében turkálnak.
6/14 anonim válasza:
Igen, és imádom. Műköröm nélkül... :D
Erre kevés érdeklődő nőt lehet találni, de nagyon jó :D
23/F
9/14 anonim válasza:
Remélem barátnőm egyszer ki akarja majd próbálni. :D
10/14 anonim válasza:
Velem nem volt ilyen, de nem értem, hogy ettől miért lenne meleg valaki? Nő csinálná, nem férfi. Az a homokos, aki férfiakra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!