Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rúgtatok már ki pasit az ágyból amiatt, mert természetes fanszőrzete volt?
Arra vagyok kíváncsi, tényleg van-e ilyen, hogy az ember lánya kezd belemelegedni a szexbe, és akkor szembesül azzal, hogy a pasi olyan ott lent, ahogy a természet meg a gének megteremtették, és akkor leáll, és elküldi a férfit.
Ha tettetek ilyet, milyen indokkal tettétek? Kamuztatok valamit, vagy megmondtátok nyíltan?
Az is érdekel, ha valakit lelombozott, hogy a partner szőrös, de mégis bevállalta, és utóbb örült neki.
Nagyon szőrösnél kihagytam az orális szexet, de sohasem szóltam érte. Tudom ez mennyire kényes téma.
Tartós kapcsolatban megbeszéltük kinek mi jön be és aszerint ápoltuk magunkat.
Fiúként válaszolva ez a csubakkázás jópofa, de nem állja meg a helyét. Tapasztalatom szerint trendi az ilyen dolgot kicikizni, de amikor már belelendülsz a szexbe és a kapcsolatba nincs az a csaj aki ne imádná a férfias férfiakat.
Ha adott egy sportosabb, sármosabb srác akinek full szőrös lent egy ideig ellenkeznek, de aztán önként és boldogan vetik bele magukat a szőrös farokba.
Hiába, az ősi ösztönöket nem lehet sokáig elnyomni.
Ha karizmatikus vagy, sikeres leszel, legyen bármilyen lent a szőrzeted srácként.
Nekem ez a tapasztalatom.
Nem.
De mondjuk még soha nem is szexeltem olyannal, akinek megvolt.
Nem tudom ha egyszer szőröset találnék, mit reagálnék rá.
Én inkább a borotváltat szeretem oda-vissza, de nekem szerencsém volt, mert a fiatalabb pasijaim mind azok voltak, a későbbiekkel meg az elején a flörtölésnél megbeszéltük, hogy ki hogyan szereti. Nem túl izgató, ha cuminál köpködni kell a szőrt.
L26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!