Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rúgtatok már ki pasit az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rúgtatok már ki pasit az ágyból amiatt, mert természetes fanszőrzete volt?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, tényleg van-e ilyen, hogy az ember lánya kezd belemelegedni a szexbe, és akkor szembesül azzal, hogy a pasi olyan ott lent, ahogy a természet meg a gének megteremtették, és akkor leáll, és elküldi a férfit.

Ha tettetek ilyet, milyen indokkal tettétek? Kamuztatok valamit, vagy megmondtátok nyíltan?

Az is érdekel, ha valakit lelombozott, hogy a partner szőrös, de mégis bevállalta, és utóbb örült neki.

2020. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon szőrösnél kihagytam az orális szexet, de sohasem szóltam érte. Tudom ez mennyire kényes téma.

Tartós kapcsolatban megbeszéltük kinek mi jön be és aszerint ápoltuk magunkat.

2020. dec. 16. 18:06
 22/49 anonim ***** válasza:
83%

Fiúként válaszolva ez a csubakkázás jópofa, de nem állja meg a helyét. Tapasztalatom szerint trendi az ilyen dolgot kicikizni, de amikor már belelendülsz a szexbe és a kapcsolatba nincs az a csaj aki ne imádná a férfias férfiakat.

Ha adott egy sportosabb, sármosabb srác akinek full szőrös lent egy ideig ellenkeznek, de aztán önként és boldogan vetik bele magukat a szőrös farokba.

Hiába, az ősi ösztönöket nem lehet sokáig elnyomni.

Ha karizmatikus vagy, sikeres leszel, legyen bármilyen lent a szőrzeted srácként.

Nekem ez a tapasztalatom.

2020. dec. 17. 11:04
 23/49 anonim ***** válasza:
67%
Igaz férfiként írok de volt ilyen viszont én ilyenért eszembe se jutna kirugni csupán megemlítettem neki hogy aktus előtt jó lenne ha lecsupaszítaná erre annyi volt a válasz ha úgy akarod akkor borotváld is meg hát érdekes volt de nemvolt gáz érdekesség hogy ez életem során 2x is előfordult :d
2020. dec. 24. 00:57
 24/49 anonim ***** válasza:
78%
Ne szeretem a túl csupasz pasikat, de dzsungellel még sose találkoztam férfin. Egyszer itt küldött valaki egy fotót, amin akkora bozont vette körbe, hogy csak néztem, elég taszító volt a látvány.
2020. dec. 27. 19:57
 25/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

De mondjuk még soha nem is szexeltem olyannal, akinek megvolt.

Nem tudom ha egyszer szőröset találnék, mit reagálnék rá.

2021. jan. 6. 21:15
 26/49 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2021. jan. 7. 10:18
 27/49 anonim ***** válasza:
93%

Én inkább a borotváltat szeretem oda-vissza, de nekem szerencsém volt, mert a fiatalabb pasijaim mind azok voltak, a későbbiekkel meg az elején a flörtölésnél megbeszéltük, hogy ki hogyan szereti. Nem túl izgató, ha cuminál köpködni kell a szőrt.

L26

2021. jan. 18. 07:18
 28/49 anonim ***** válasza:
91%
Erről amúgy régi Mónika Show jut eszembe. Ott azt mondta a nő, őt nem zavarja a szőr, 1 pohár víz és lemegy az :D
2021. jan. 18. 15:45
 29/49 anonim ***** válasza:
67%
Nem hittérítésnek szánom, de szerintem is jobb fiúnak, lánynak bunda nélkül szexelni.
2021. jan. 21. 17:32
 30/49 anonim ***** válasza:
88%
én szeretem a szőrös hódot
2021. febr. 10. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!