Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rúgtatok már ki pasit az ágyból amiatt, mert természetes fanszőrzete volt?
Arra vagyok kíváncsi, tényleg van-e ilyen, hogy az ember lánya kezd belemelegedni a szexbe, és akkor szembesül azzal, hogy a pasi olyan ott lent, ahogy a természet meg a gének megteremtették, és akkor leáll, és elküldi a férfit.
Ha tettetek ilyet, milyen indokkal tettétek? Kamuztatok valamit, vagy megmondtátok nyíltan?
Az is érdekel, ha valakit lelombozott, hogy a partner szőrös, de mégis bevállalta, és utóbb örült neki.
10-es:
Nem. Nekem mind a kapcsolatba, mind szexkapcsolatba fontos, hogy hogy néz ki az másik fél - az utóbbiba főleg. Míg rendes szeretetteljes hosszútávú kapcsolatba tudunk kompromisszumot kötni, addig szexkapcsolatot nőként könnyű találnom, és nemmellesleg olyant amilyent én tartok maximálisan vonzónak. Nekem a fanszőrzet kifejezetetten irritáló dolog (főleg a felnőtt fogszabályzásom ideje alatt volt ez nagyon kritikus dolog), de el tudom viselni, sőt szeretem ha visszavágott, 1-2 centis. Egy dzsumbuj viszont abszolút nem vonz, és bár nem vetem meg... egyszer elég belőle.
11
Magyarán, ha egy szőrös pasival szexelsz, és szexelnél még, akkor megkéred szépen, hogy legközelebbre vágja le.
13-as:
Igen. Viszont itt az oldalon nagyon sok olyan pasit "találtam", akik csak természetesen hagyták volna meg a fanszőrüket, és nehogymár megmondja nekik egy nő, hogy milyenek legyenek.
én a lány igényéhez igazítom, mert úgyis neki kell tetsszen 🤷
Speciel a fanszőrzet ffi oldalán vagyok. S igen természetes. S nem akarok hengcegni hány alkalmi meg nem alkalmi kapcsolatom volt a swingerektől a privát szexpartykon át. Soha, semmilyen problémám nem volt a fanszőrzetem miatt. Még ha a csupit/fazont jobban is kedvelte egy nő akkor is tökéletesen flottul ment minden mire eljutottunk "odáig" már cseppet sem zavarta őket.
Ergo a szex nem azon áll v. bukik, hogy milyen a fanszőrzeted, hanem azon a folyamaton amíg eljutsz odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!