Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szex amit megbántatok?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból érdeklődöm, hogy volt e nektek olyan szex amit megbántatok, rosszul esett, hogy belementetek, túl korai volt, első szex vagy más ok esetleg? Szeretném ha részletesen írnátok le de itt nyilván nem kell neveket meg korokat mondani hanem hogy mi is történt amiért megbántátok. Fiúk és lányok válaszát is várom. Trollokat meg vicces kedvűek válaszát ignorálom, aki értelmes választ nyújt az felpontozom! :)2020. dec. 8. 20:37
11/20 anonim válasza:
Nem volt... annál több amit bánom hogy kihagytam, hogy nem volt elég vér a pucámban hozzá. Az alapfilozófiám nem engedi, hogy bánkódjak a múlt eseményein - még ha negatív is akkor is kellett hogy az legyek ahol most vagyok, hogy tanuljak belőle, hogy többé tegyen bármilyen sz.rság is volt az az életben.
12/20 A kérdező kommentje:
köszi nektek is. mint írtam fel is pontoztalak titeket. :)
2020. dec. 8. 22:40
13/20 anonim válasza:
Nem teljesen tudom megbántam e, mert azokban az élethelyzetekből valahogy ez következett.
Egy prostizást amsztredamban. Olyan csajhoz mentem be akin éreztem, hogy nem kéne és olyan rossz volt a vibe, hogy fel se állt. Elég fura volt. Főleg mert haverjaim kint vártak.
Egy random ismerkedést egy postán, egy isznyat perverz lánnyal miből hpv lett.
14/20 anonim válasza:
Volt egy pár.
Alkohol... Buli...
Majd reggel fogtam a fejem, hogy milyen pasival feküdtem le...
Rohadtul nem jött be..
15/20 anonim válasza:
Az elsőt! Úgy éreztem akarom, mert már minden barátnőm túl volt az elsőn. Közben meggondoltam magam és próbáltam megértetni vele, hogy mégse szeretném, persze ez nem érdekelte...! Nagyon bánt, hogy gyakorlatilag nemi erőszak útján vesztettem el a szüzességemet. (tudom sok férfi úgy gondolja ez nem erőszak)
16/20 anonim válasza:
#15 szerintem nem az a lényeg, hogy most hivatalosan ez mi. hanem ettől függetlenül ez nem egy szép dolog volt a csávótól.
18/20 A kérdező kommentje:
köszi nektek is :) érdekes történetek.
2020. dec. 9. 16:14
20/20 Besenyő Pista Bá válasza:
Igen, amikor engem csináltak seggbe!
Üdv Pista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!