Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért volt bunkóság csajok? Ez nem lenne dícséret egy csajnak?
Semmi értelme ennek a 'még mindig jobb' kijelentésenek!
Megver valaki egy nőt és azt mondja 'még mindig jobb, mintha megkéseltem volna'. Vedd már észre magad...
A kommunikáció a kapcsolat alapja, de nem ilyen 'még mindig jobb' hőzöngéssel. Vele beszéld meg, ha valami bántja, ő tudja megálaszolni, egyébként sem az a lényeg, hogy engem bántana, vagy engem nem bántana, nem? Ő a szerelmed. Vagy mi.
Nem tudom, én ezt dicséretnek vettem volna. Sőt volt hogy én kérdeztem a barátomat, hogy milyen a teljesítményem. Ő az, aki meg tudja mondani, hogyan legyek jó az ő számára. Meg fordítva is.
De nyilván magyarázd el a barátnődnek, hogy te ezt teljes mértékben dicséretnek szántad, hogy milyen csodálatos nemcsak a személyisége vagy a külseje, de az ágyban is egy bombanő, és sajnálod, hogy ha megbántottad vele. Meg vegyél neki valami nasit amit szeret vagy virágot. xd
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!