Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
van aki igen, de nem az alpári ostobasághoz
engem a BDSM DS ága izgat, beszélgettem neten olyan lányokkal akiket az izgatott, ha alázzák, viszont nem bunkó módon társaságban stb...
volt olyan beszélgető partnerem aki viszont arra vágyott, hogy a partnere direkt alázza mások előtt, semmibe vegye, bunkó módon
én is bunkó vagyok, de rólam azt mondják sokan, hogy "kedves", mert nem vagyok alpári...szerintem a bunkóság módja és mértéke fontos ilyen tekintetben
egyesek szeretik ha nem a kedveskedést kapják, hanem degradálják őket és bántják is ami jól esik, szóval nem tudom mi erre a jó kifejezés ebben a kontextusban
F
Vannak igen.
Nagyon sokfele lannyal beszelgettem mar, ebbol jelentos reszenek az elvarasi kozott volt szex kozben az alazas.
Voltak olyanok akik tipikusan arra gerjedtek ha a mindennapi eletben is bunko, lekezelo veluk a ferfi.
Nem pozitiv tulajdonsag a bunkosag, de vannak ilyenek boven akiknek ez kell :D
Köszi a válaszokat!
Mi lehet annak a magyarázata, ha valaki így érez?
Az, hogy szereti azt az erzest, hogy nem a tenyeren hordozzak ot, es nem a kobevesett regi noi megkulonboztetest szereti...
Szexnel szereti a kihasznaltasag erzetet, azt, hogy a ferfi dominal teljesen...
A bunkosagnal meg kicsit az elerhetetlenseget, hidegseget ...azt az erzetet, hogy kicsit nelkulozhetoek :D
mire gondolsz, kérdező? bunkóság és bunkóság között is sok különbség van
valakinek egyszerűen nem vág a stílusába az arisztokrata kifinomultság, és jobban érzi magát olyan partnerrel, aki nyersebb, közvetlenebb módon kommunikál
Én a bunkók közé tartozom. 0ersze nem lehet ezt egész nap minden nap. De azért 99% mégis .
Talán az tetszik nekik , hogy sok hibánk van és mégis van önbizalmunk és tartásunk. Nem alázkodunk meg a punciért, míg a "kedves" srác aki a földön hordja az orrát, mégsem kapja meg a csajokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!