Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzódik valaki a bunkósághoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik valaki a bunkósághoz?

Figyelt kérdés

2020. okt. 8. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

van aki igen, de nem az alpári ostobasághoz

engem a BDSM DS ága izgat, beszélgettem neten olyan lányokkal akiket az izgatott, ha alázzák, viszont nem bunkó módon társaságban stb...

volt olyan beszélgető partnerem aki viszont arra vágyott, hogy a partnere direkt alázza mások előtt, semmibe vegye, bunkó módon

én is bunkó vagyok, de rólam azt mondják sokan, hogy "kedves", mert nem vagyok alpári...szerintem a bunkóság módja és mértéke fontos ilyen tekintetben

egyesek szeretik ha nem a kedveskedést kapják, hanem degradálják őket és bántják is ami jól esik, szóval nem tudom mi erre a jó kifejezés ebben a kontextusban

F

2020. okt. 8. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Vannak igen.

Nagyon sokfele lannyal beszelgettem mar, ebbol jelentos reszenek az elvarasi kozott volt szex kozben az alazas.

Voltak olyanok akik tipikusan arra gerjedtek ha a mindennapi eletben is bunko, lekezelo veluk a ferfi.

Nem pozitiv tulajdonsag a bunkosag, de vannak ilyenek boven akiknek ez kell :D

2020. okt. 8. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mi lehet annak a magyarázata, ha valaki így érez?

2020. okt. 8. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy szereti azt az erzest, hogy nem a tenyeren hordozzak ot, es nem a kobevesett regi noi megkulonboztetest szereti...

Szexnel szereti a kihasznaltasag erzetet, azt, hogy a ferfi dominal teljesen...

A bunkosagnal meg kicsit az elerhetetlenseget, hidegseget ...azt az erzetet, hogy kicsit nelkulozhetoek :D

2020. okt. 8. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 ebben sok igazság van...
2020. okt. 8. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:

mire gondolsz, kérdező? bunkóság és bunkóság között is sok különbség van

valakinek egyszerűen nem vág a stílusába az arisztokrata kifinomultság, és jobban érzi magát olyan partnerrel, aki nyersebb, közvetlenebb módon kommunikál

2020. okt. 8. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
A BDSM és a határozottság, avagy a "hétköznapi" vagányság nagyon nem azonos a bunkósággal, ég és föld a kettő között a különbség. A bunkókat senki sem szereti, nemhogy vonzódna hozzá.
2020. okt. 8. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a bunkók közé tartozom. 0ersze nem lehet ezt egész nap minden nap. De azért 99% mégis .

Talán az tetszik nekik , hogy sok hibánk van és mégis van önbizalmunk és tartásunk. Nem alázkodunk meg a punciért, míg a "kedves" srác aki a földön hordja az orrát, mégsem kapja meg a csajokat.

2020. okt. 8. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nőtől igen.
2020. okt. 8. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!