Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexmániás lennék? F27

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániás lennék? F27

Figyelt kérdés
Van 2 lány akit csak szexre használok. Heti 3-4x szexelek, inkább hétvégén. Van h ez a szám 5-6x is előfordul. Havi 1-2 prostihoz is eljárok. Napi szinten kívánom a szexet. Van mikor önkielégítést végzek. Nemnormális dolog ez? Vagy csak magas a tesztoszterin szintem? (Semmi kiegészítőt nem használok)
2020. dec. 7. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
A napi egy aktus nem betegesen sok. Az viszont aggasztó, hogy csak "használod" a nőket ahelyett, hogy komolyabb kapcsolatra törekednél.
2020. dec. 7. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy te annyira jóképű csávó, hogy így legyen. Szép álom. 🙂
2020. dec. 7. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy százas papirzsepit telerejszolsz naponta. A nőkről meg csak álmodsz.
2020. dec. 7. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
Sztem jol teszed, masra nem is jok a nostenyek.
2020. dec. 7. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha sikerül kielégülnöd és beállni egy stabil életre (azaz nem káros az életed többi részére), nincs megvonási tünet, ha épp nem úgy alakul, akkor nem tekinthetó kórosnak.

Emberileg nem érzem rendben lévőnek, amkt leírsz, de ezt nem kérdezted.

2020. dec. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!