Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire népszerű mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire népszerű mostanában a zorbitális szex?

Figyelt kérdés

Mostanában elég gyakran csinálják a fiatalok?

a 2010-es évek nagy divatja volt a zorbitális szex amikor a pénisz behatol a női húgycsőbe.

sok lánnyal beszélgetem aki csinálta a párjával ,én is lány vagyok és valóban 2014-15 környékén mi is csináltuk a barátommal.

Amúgy bizzarnak tűnik de higgyétek el ,ha kitágulnak a záróizmok bejárodnak akkor élvezetes és nagyon nagyot lehet élvezni többször volt úgy hogy egyszere mentünk el a párommal.

Mostanában is népszerű Sláger még ez a Zorbitális Szex?

2020. dec. 7. 10:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
az a baj kedves Amanda, hogy pár nappal ezelőtti kérdésnél még csak 19 éves voltál...komolyan mondom: KEZELTESD MAGAD!!!
2020. dec. 8. 16:45
 12/43 A kérdező kommentje:

11# azt a kérdést nem én írtam ,én nem szeretem az anál szexet az undorító és gusztustalan.

A zorbitális szex az más , azért a sz@r és a pisi között van különbség nyilván a sz@r sokkal undorítóbb , ezért nem csinálom az anált csak a zorált.

2020. dec. 8. 16:50
 13/43 anonim ***** válasza:
azt sem csinálod, mert oda aztán nem fér be egy farok, az biztos!
2020. dec. 8. 16:59
 14/43 anonim ***** válasza:
Uhh akárhányszor eszembe jut ez a kérdés, beleborzongok, és szabályosan fáj..
2020. dec. 8. 17:14
 15/43 A kérdező kommentje:
2013-ban is én írtam ki a kérdéseket , és már ott is bevallottam hogy kiprobáltam már a barátommal.
2020. dec. 8. 17:26
 16/43 anonim ***** válasza:
DE HOGY? fizikai képtelenség!
2020. dec. 8. 17:43
 17/43 anonim ***** válasza:
Zorbitális nagy barom vagy gecc
2020. dec. 8. 17:48
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 7 éve kezdted tágítani. És hogyan pisilsz? Ahogy egy 3/4 colos slagon ömlik ki a víz?
2020. dec. 8. 17:59
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig figyeltem ezt a kérdést, és úgy döntöttem, pár sort írok. Kicsit hosszú lesz, de tanulságos.

Dom vagyok, 18 évesen csöppentem ebbe a világba, most 43, a kedvenc a medical fetish. Az első élményemet 25 éve szereztem, az utolsót idén áprilisban egy itt megismert lánnyal. Ha bárkinek kétsége van, átküldöm azt az írást, ami a legelsőről szólt. És képeim is vannak, ezeket természetesen nem adom ki.

Az első gondom: nincs ilyen, hogy zorbitális szex. Urethra, peehole, catheter kulcsszavakkal lehet ilyet találni, ezek szólnak a húgycső izgatásárol.

Már egy átlagos katéterezéshez vagy szondázáshoz (sounding) is nagyon komoly előkészületek kellenek. Orvosi minőségű eszköz, hasonló fertőtlenítő, gyógyszertári síkosító (mucilago). Szonda, katéter. Orvosi acélből és steril, kétszer csomagolt szilikonból.

TE MEG CSAK ÚGY ÉLVEZGETTÉL MINDEN ELŐKÉSZÜLET NÉLKÜL: PERSZE.

Még egy kb cigerattavastagságú katéter behelyezéséhez is órák kellenek. Ez mondjuk legyen ch 26 (Hogy ez mit jelent: French catheter scale).

CH 34-ig osztályozzák, és ez kb.egy vastagabb ceruza mérete. Én egy olyan subot sem láttam, aki akár a 30-asat bírta volna! 7-8 hasonló érdeklődésű hölgyről beszélünk 25 év alatt!!!

Egy teljesen átlagos pénisz ezen a skálán valahol CH 100-120 lenne!!!!

Egyébként ha divat, csinálod, ha nem az, akkor nem? Tehát a kérdés is zagyva!

Mivel síkosítottatok? Hogy bírtad a hólyag az ilyen szintű nyomását?

Zavaros a kérdésed, a leírásod.

És akkor a többi ( gyakori keresés: zorbitális)

- jún 23-án a barátnőd nevében kérdezted (ugyanazok a helyesírási hibák)

- 2019 februárjában 22 éves voltál, most 27, lány(Ugyanazok a hibák ismét)

- 2018 szeptemberében ismét fiú voltál

- 2014 szeptemberében fiú, 19

A helyesírási hibáid mellett a mondatszerkesztésiek is ugyanazok. Figyelj, tény, amit akarsz, de nagyon remélem, hozzád női sub nem kerül.

F, 43, dom

-

2020. dec. 8. 20:58
 20/43 anonim ***** válasza:
Amúgy elég creepy ha beirjátok google-ba hogy zorbitális szex ki ad néhány találatot amit nagy valószínűséggel ez a beteg állat készített.
2020. dec. 8. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!