Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek tetszik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik ha szex közben a lány butt plugot visel?

Figyelt kérdés

2020. dec. 7. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom úgy dugni ha érzem hogy közbe benne van a popsiban,de ha popsiszex van akkor is èlvezem ha közben a puncit vibrátorral kényezteti,mintha szendvicsbe lenne megdugva.

38\F

2020. dec. 8. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha látom közben, akkor nagyon. De a tudat is izgató
2020. dec. 8. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha van ilyen lány,nő,akár teltebb 40-es,50-es,akkor engem szingli pasiként nagyon érdekelne,szivesen,s nagyon tudnám izgatni,kényeztetni ott is...
2023. ápr. 23. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejön. Én srácként is szívesen hordok plugot szex közben is. Izgi ha a lányban és bennem is van szex közben. :)
2023. ápr. 23. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Nekem tetszik,vagyis tetszene szingli pasiként írom ezt,főleg,ha csupasz odalent mindene,teltebb,husisabb,s valami sexy francia,vagy épp tanga van rajta,amit csak félrehúznék,s úgy veszem észre...

Igen,engem nagyon felizgatna,főleg ha ebböl gondolnám,hogy popsiba is szereti az adott nő!

Számomra még jobb,izgatóbb,ha érettebb,teltebb az adott Hölgy!

Egy szingli,hetero pasi!

2023. nov. 25. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen izgató, de csak ami olyan szines "drágakő" végü. A pamacsos nem ami faroknak néz ki.
jan. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!