Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mi az arcotok első reakciója, ha megy a dickpic?
Figyelt kérdés
Kort is.2020. dec. 6. 22:22
1/10 anonim válasza:
elmosolyodok, mert felizgulok rá
2/10 anonim válasza:
Az arcom nem reagál.
Csak simán leírom nulla alá a tagot, aki küldi.
3/10 anonim válasza:
Józsi bácsi vagyok.
64F
140kg
180cm
Örülni szoktam mikor ilyen képet kapok.
4/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy kitől kapom. Ha egy sráctól, akivel nem komoly a viszonyom, és mondjuk talán még nem is szexeltünk, akkor undor fog el, hogy egy paraszt, ha pedig attól az embertől kapom, aki nagyon bejön, vagy szerelmes vagyok belé és mondjuk ír mellé egy ilyet, hogy "ezt váltja ki belőlem, ha rád gondolok", akkor az izgató.
5/10 anonim válasza:
" Már megint egy " , törlés, tiltás, ennyi.
6/10 anonim válasza:
Semmi. Az ujjam első reakciója viszont az, hogy letiltom az illetőt.
7/10 anonim válasza:
😂
Ez
Amúgy letiltom a tagot és kész
19/N
8/10 A kérdező kommentje:
Édes vagy 19N.
2020. dec. 7. 09:21
9/10 anonim válasza:
Az arcomé? Hm.. szerintem undor, aztán azonnali törlés, tiltás. Nekem mindenféle idegen kéretlenül ne küldözgessen semmit.
10/10 anonim válasza:
Igazából ritkán kapunk ilyet... én hónapok óta írkálok ide, az elején kint volt a nevem, most már nincs, de összesen egyetlen egyet. Nem mintha szeretnék többet, de azért nem kapunk mi olyan sokat, mint ahogy a többiek állítják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!