Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Black Rocket kérdése:
Lányok! Izgat titeket ha a párotok 69-es póz közben áttèr a másik lyukra is?
Figyelt kérdés
Kort ìrjatok lègyszi2020. dec. 6. 20:37
4/11 anonim válasza:
Nekem ugyan nem! Gyűlölöm! Kizárt dolog!
5/11 anonim válasza:
Nem higiénikus egymás után a két lukat nyalogatni.
6/11 anonim válasza:
Alapos tisztálkodás/fürdés után higiénikus az.
F
7/11 anonim válasza:
Amennyiben nem domesztosszal mosod a feneked, nem az. De nyalogassátok egymást nyugodtan, ne lepődjetek meg aztán semmitől.
8/11 anonim válasza:
Vannak azért itt, akik még a középkorban élnek... jólvan gyakorik, jólvan :D
9/11 anonim válasza:
Mire gondolsz 8!-as? Hogy a középkorban gyakori fogamzásgátlás volt a végbélközösülés?
10/11 anonim válasza:
Én szoktam nyalni a popsit 69- ben, és mondok jobbat. Sokszor nem fürdés után nyalom, és tádám, semmi bajom. Pedig minimálisan olyan néha a lyukacska és én kinyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!