Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezeket a lány tesóm?
Figyelt kérdés
Megkértem, hogy ne legyen mezítláb mert engem könnyen felizgat a nő láb látványa és kellemetlen helyzetekhez vezethez ez. Na mióta erre megkértem folyton mezítláb van és még sokszor direkt az arcomhoz is nyomja. (Hülyülésképpen de nekem ez nem túl jó.)2020. dec. 6. 19:47
31/32 anonim válasza:
A válasz egyszerű,visszavágót kell adnod neki!Tudakolj meg valamit ami neki is ugyanilyen vagy hasonló izgalmi állapotot elérő dolgot és kezd el te is piszkálni direkt azzal szórakozni hogy érezze a törődést!Akkor majd le fog állni ezzel!!!
32/32 anonim válasza:
Persze.. Huszonévesen.. Hihető. Ez egy hülyeség. Onnan tudom biztosan, hogy nekem van húgom és ilyen játékokat igazán csak 16 éves koráig játszottunk. Aztán egyre ritkábban. 19 évesen már az elméje ezt rég kinőtte.. hogy velem otthon játszadozzon. Ezeket az energiákat a barátjával + egyetemen/munkahelyen vezette le. 13-16 éves korában valóban volt 3 nagyon különleges év, amikor aktívan játszadoztunk, néha még akkor is, amikor 17 éves volt, de ennek már rég vége. Igen, pl. szerencsém volt ahhoz, hogy megízljem a talpát, amikor az arcomba nyomta őket. de ő is már 21 éves és teljesen kizárt, hogy valaha ez újra megismétlődjön.. ugyanis felnőtt ember lett. Egy felnőtt másképp működik, mint egy tini. És az összes barátom, akinek játszódóásai voltak a húgával, szintén 16, max 17 éves korára ezek a játékok mind véget értek. 20 év felett általaban már otthon se lakunk, ha pedig mégis akkor pihenni/aludni/enni /beszélgetni/vizsgára tanulni járunk haza, miután máshol már levezettük az energiáinkat és alaposan elfáradtunk. Nem pedig azért, hogy a testvérinkkel szexuálisan játszodozzunk. Sajnos ez már nem így működik felnőttként. :( Úgyhogy kérdező, a sztori nagyon jó volt, de legközelebb hazudj egy kicsit hihetőbben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!