Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezeket a lány tesóm?
Figyelt kérdés
Megkértem, hogy ne legyen mezítláb mert engem könnyen felizgat a nő láb látványa és kellemetlen helyzetekhez vezethez ez. Na mióta erre megkértem folyton mezítláb van és még sokszor direkt az arcomhoz is nyomja. (Hülyülésképpen de nekem ez nem túl jó.)2020. dec. 6. 19:47
11/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyunk cigányok. 100% magyarok vagyok.
2020. dec. 6. 20:15
12/32 anonim válasza:
testvéri hülyeség, szórakozik, nem akar felizgatni. Remélem.
13/32 A kérdező kommentje:
De, elmondtam neki, hogy miért ne.
2020. dec. 6. 20:17
14/32 anonim válasza:
Ez nagyon gáz. Nekem van egy 8 évvel fiatalabb húgom, de se ő se a családom nem tudja, hogy erősen lábfétises vagyok. Viszont volt egyszer egy olyan, hogy mezítláb volt, beütötte a lábfejét, és megkért hogy pusziljam már meg, és odatartotta a talpát az orrom elé...Na az nem volt mindegy, persze nem csináltam semmit. Aztán mintha még ő lett volna kiakadva. Ebben az a beteges inkább, hogy mindeközben éppen a pasijával beszélt neten + webkam is be volt kapcsolva, és ezt ő is látta. Ő is csak nézett furán. Ez amit te mesélsz ez viszont gáz. Ha pontosan tudja hogy ez téged szexuálisan felizgat, és provokál, akkor ott az nem éppen normális. Aki azt mondja, hogy ez egy ártatlan hülyülés, az nagyon nem értette meg a kérdés lényegét.
15/32 anonim válasza:
Lehet hogy nem gondolja, hogy komolyan gondoltad. Nem tudom mennyire szoktatok poénkodni ilyesmikkel egymás között..
16/32 anonim válasza:
testvéri szeretetből szeretné ha megnyomkodnád
17/32 A kérdező kommentje:
Az a baj igazából, hogy elém tolja a lábát meg az ölembe rakja miközben gépezek akkor nem az van előttem, hogy semleges mert a tesómé, hanem az, hogy félek nagyon be fogok gerjedni és felizgat a dolog. Olyankor inkább felállok és odébb megyek. ő ilyenkor mindig kinevet.
2020. dec. 6. 20:28
18/32 anonim válasza:
Mutasd meg neki, mit okoz vele. Tuti abbahagyja. ha nem komolyak a szándékai.
19/32 anonim válasza:
Ha az öledbe pakolja, miközben tudja, hogy ez téged szexuálisan beindít, akkor ezt tudatosan teszi, nem hülyülésből. Majd ha egyszer megérzi a talpával a kőkemény cerkád, akkor kiderül, hogy mégis mik a szándékai veled. Ha akkor megijed és leáll, nem gondolta komolyan, ha viszont folytatja, akkor ezek szerint nem érdekli, hogy te a tesója vagy, és ezt nem kellene. Azért elmondhatnád mindkettőtök életkorát.
20/32 anonim válasza:
Komolyan ha olyan felmerül. benned, hogy a saját testvéred felizgat nemileg, mindegy miért, akkor beteg vagy és kezeltesd magad mert ez nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!