Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik pasit vennétek komolyabban?
2020. dec. 6. 12:25
A kérdező szavazást indított:
1
2
10 szavazat
2/14 A kérdező kommentje:
te meg a magyar nyelvhez, kiscsávó
2020. dec. 6. 12:27
3/14 anonim válasza:
Egyiket se, mert ha valaki azt hiszi, hogy az autója alapján lesz vonzó, akkor annak olyan kicsi IQ-ja van, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
5/14 anonim válasza:
Ez igen jól megmondtad😀 de ahogy látom nem csak én gondolom így 😀
6/14 anonim válasza:
Aki az autójával szeretne kitűnni, az egyszerűen komolyan vehetetlen.
7/14 anonim válasza:
Férfi vagyok. A Lexus eleje nem elegáns már, hanem agresszív és hivalkodó. Ha ilyet meglátok, első gondolatom, hogy egy agresszív baromé. Nem minden drága kocsira gondolnám ezt. Szóval akkor G merci.
8/14 anonim válasza:
Szerintem mindkét autó randa, de a nők döntéséhez sztem nincs köze bármelyiket is választod. Vegyél Teslát, az menő:) És minél több lesz mayarországon, remélem annál több SuC-ot telepítnek ide:)
9/14 anonim válasza:
mind a kettő annyira tesznye, hogy szinte bármi jobb
10/14 anonim válasza:
Nem értem, miért mondja mindenki egy drágább autóra, hogy "biztos hivalkodni akarnak vele". A tag vett egy autót és kész. Most azt várjátok el, hogy a férfi valami törpe elemes sz*rt vegyen, nehogy pökhendinek tűnjön? *facepalm*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!