Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek, ha észrevennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha észrevennétek, hogy a pasitok épp masztizik?

Figyelt kérdés
Tehát ha rajtakapnátok, akár úgy hogy Ő nem veszi észre, hogy lebukott vagy tényleg rá nyitnátok véletlenül és úgy vennétek észre?
2020. dec. 5. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Beszállnék hozzá, ha olyan a kedvem

Ha nem olyan a kedvem, visszacsuknám az ajtót

2020. dec. 5. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Leordítanám a fejét, hogy miért nem velem oldatta meg a dolgát
2020. dec. 5. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Besegítenék a számmal ☺️
2020. dec. 5. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Folytatnám neki én.
2020. dec. 5. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Megnézném hogy csinálja, aztán befejeznénk együtt.
2020. dec. 5. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
leönteném egy pohár hideg vízzel
2020. dec. 5. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Az első gondolatom az lenne hogy odamegyek és segítek neki. Viszont ha belegondolok nem véletlen, hogy elvonult és maszturbál, nem pedig velem szexel. Tehát lehet hogy kell neki ez az i ger is vagy épp magában akar lenni, nem biztos hogy jó ötlet odamenni. Mert ha nem fogadja jól utána már nem fogja tudni befejezni mert bezavartam. Szóval talán azt csinálnám hogy utána megmondanám neki hogy megláttam véletlen és nagyon izgató volt de nem mertem odamenni;) aztán attól függően hogy mit reagál, legközelebb bemennék;)
2020. dec. 5. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Vagy segítenék neki, vagy hagynám hogy fejezze be egyedül. Kedvtől függően.
2020. dec. 6. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Segítenék
2020. dec. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!