Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt mondja a barátnőd akkor miért van veled?
- Nem lenne baj ha 1,2 centivel nagyobb lenne
- Ha lenne hüvelyi orgazmusom akkor kevés lenne.
- Jobban élveztem a lovaglót egy nagyobb sráccal.
A szex szinte kizárólag a lovagló és kutya pózokra korlátozódik és mondanom sem kell hogy a nyaláson van a legnagyobb preferencia...néha csak egy gyors lovaglót szeretne aztán mehet facesit.
Persze ezek mellett megkaptam a következőket is.
-Teljesen jó vagy
-Szeretem a frkadat.
-Nem kicsi(hssz16/ker12)
Az a kérdésem hogy ha nem vagyok neki elég nagy akkor miért van velem már több mint 1 éve? Ez hogy van a csajoknál?Helyesnek helyes vagyok de kétlem hogy ez elég lenne.Büszkeség?
Hát... nekem egyszer mondana ilyet azonnal közölném vele, hogy "igazad van, tessék ott az ajtó és máris mehetsz másik farkat keresni magadnak - de vissza se gyere".
Azért mond ilyet mert nincs veled megelégedve - s nem a méreted miatt. Egyszerű átmeneti pasi vagy neki amíg nem talál jobbat. Most vagy megvárod amíg ő lécel majd le mással (nem farokméret miatt) csak azt éppen nem tudod mikor lesz, vagy szépen te teszed ki a szűrét és keresel olyan csajt aki nem másra vágyik miközben veled van.
Én azért nem teljesen értek sokmindent az írásodban. Úgy csinálsz mintha ő lenne az egyedüli fél a kapcsolatban, aki eldöntheti, hogy akarja-e, hogy létezzen ez a kapcsolat vagy nem - és csak ő mondhatná ki, hogy szakítsatok, te meg csak szemlélődsz és bosszankodsz de nem tehetsz semmit. Hahó, te is aktív alkotója vagy ennek a helyzetnek, ha nem tetszik amit nyújt a másik, kommunikálni kell, mondd el, hogy te mit szeretnél a szexben, irányítsd is a helyzeteket, és ha nem kielégítő a javulás vagy nincs javulás, szexben nem jön be neki amit te akarsz, akkor szakíts te és keress olyat, ami számodra csodálatosabb.
Azt írtad '2.szűköljön hogy jobban érezzen.' nem értem ezt a kijelentést, vajon én értelek félre? Olyan mintha alapvető biológiai dolgokkal nem lennél tisztába. Attól nem fogunk jobban érezni mert egy hétig várunk a szexszel. (??) Mármint héj, ha a nő rendesen felizgul akkor a hüvelye nedvesedik, megnő, kitágul, van amikor a sok nedvesség miatt még kevésbé is érezni a másikat... nem értem mire írod ezt a vár és akkor majd jobban érez dolgot.
Ha te kérdezted tőle a fentieket, amikre a választ adta, akkor nem értem a rinya okát. Ez az igazság, te kérdezted, elmondta. Nem tudom, ti férfiak hogy vagytok vele, de normális esetben még mindig nem csak az egy darab farok centimétere határozza meg a kapcsolat minőségét összességéban. De tényleg ha nem vagy elégedett akkor te is tudsz szakítani.
Nem úgy tettem fel itt a kérdést hogy nem próbáltam meg mindent megbeszélni többször is csak ahogy olvashattad passzív vagy elutasító így elég nehéz "akciózni" bármivel is.
Ha huzamosabb ideig nincs szex mondjuk 3-4 nap vagy egy hét akkor érezhetően szűkebb lesz, ez miatt meg intenzívebb...persze az első kör elég hozzá hogy teljesen begerjedjen szóval lényegében erre az egy körre asszociáltam.
Ha nem érted a rinya okát akkor komoly gondjaid vannak a szövegértéssel és/vagy fixen nem olvastad el az eddig beszélgetéseket avagy talán a teljes szöveget szóval nem értem akkor minek írsz választ?
Összességében nem határozza meg csak a szex olyan hogy egy kis részéről beszélünk a párkapcsolatnak viszont ez a "kis" rész felelős a kötődés igen nagy hányadáról ha esetleg ezt nem tudod akkor olvass utána kicsit az evolúció biológiának.
Ha jó akkor az rengeteg hozzá tesz a kapcsolathoz ha pedig rossz akkor bármennyire is tetszik bármennyire is fancy a másik jelleme/kinézete összességében a kapcsolat nem fog működni hosszú távon és pont.Az "ideális" világképhez történő tartás nem fog neked szexuálist kielégülést/beteljesülést okozni ami erősíteni hivatott az érzelmi kötödést a partnered iránt.
A kérdést az volt hogy ha egy adott nőnek nem teljesen kielégítő egy párkapcsolat akkor miért maradhat a másikkal.
Azert szukebb mert izgatott, en ha be vagyok gerjedve onkentelenul raszoritok a parom farkara. Ha a szukseg mellett viszont nem nedves akkor mef az elojatek hiánya miatt ez viszont problema.
Amúgy a kerdesbol ez tok bantoan hangzott a bnodtol, de aztan leirtad kommentben hogy igazabol te eroltetted... Uh nem tudom mi hangzott el pl elotte a reszedrol.
Amugy igen lehet h méretileg nem annyira nem passzoltok ezen mondjuk okoz pozvalasztassal lehet segíteni ha ebben nyitottak vagytok, vannak szukebb pozok vagy ahol kevesebbet szamit a vastagsag
És körméretet hogy számoltál, hogyha körméretet sík körön számítunk? :)
Illetve 16 és 12 méter az elég durva lenne. Mértékegységet nem adtál, az SI-ben ez [m]. mm-ben meg kevesebb. 12 cm-ben meg elég nagy egy kör is.
Szóval mégegyszer. Hogy számoltad ki? Mely részén számoltad ki és mit is? A hosszát is hogy számoltad ki? Hiszen nagy része a testen belül van. Vagy a kinti részt? Hastól? Vagy előről? A kettő között oriási a különbség.
Nem értem én ezt a számolgatásod, na mindegy.
Utolsó, te mindenhol ilyen értetlenül okoskodsz?
Fogott egy meroeszkozt és a látható részt megmerte allva. Ezek szerint te egy élőben látható hengernek meg sem tudnad mondani a terfogatat, csak papiron. A gyakorlatiassagod teljes hiányát meg az mutatja, hogy neked 12cm keruletu kor az neked nagy. Fogj egy darab 12cm-es madzagot, aztán formalj belole egy kort. Ha neked az elég nagy. Akkor lehet össze kellene jönnöd a kerdezovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!