Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ezt mondja a barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondja a barátnőd akkor miért van veled?

Figyelt kérdés

- Nem lenne baj ha 1,2 centivel nagyobb lenne

- Ha lenne hüvelyi orgazmusom akkor kevés lenne.

- Jobban élveztem a lovaglót egy nagyobb sráccal.

A szex szinte kizárólag a lovagló és kutya pózokra korlátozódik és mondanom sem kell hogy a nyaláson van a legnagyobb preferencia...néha csak egy gyors lovaglót szeretne aztán mehet facesit.

Persze ezek mellett megkaptam a következőket is.

-Teljesen jó vagy

-Szeretem a frkadat.

-Nem kicsi(hssz16/ker12)

Az a kérdésem hogy ha nem vagyok neki elég nagy akkor miért van velem már több mint 1 éve? Ez hogy van a csajoknál?Helyesnek helyes vagyok de kétlem hogy ez elég lenne.Büszkeség?

2020. dec. 5. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Úgy hogy jó vagy neki támogatásnak, ameddig talál egy jobbat. 🤷
2020. dec. 5. 20:36
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát ez mondjuk esélyes :\
2020. dec. 5. 20:37
 3/20 A kérdező kommentje:
Helyesebbet találni az mondjuk nehéz lesz...a nagyobb felszereléssel nem lesz probléma viszont hűséges szóval nem lép félre vagyis eddig nem tette.A szex viszont nem túl gyakori havi 4 alkalom...gondolom ez is ennek tudható be?
2020. dec. 5. 20:39
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
A ker12-vel lesz a gond battya
2020. dec. 5. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
vegyel neki egy jo nagy vibratort, igy megkapja a nagy meretet is, illetve teged is. nekem bevalt.
2020. dec. 5. 20:41
 6/20 A kérdező kommentje:
ker12 ennyire kevés lenne?
2020. dec. 5. 20:48
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
A havi 4 szex nagyon kevés! Én szinte minden nap szexelek! L
2020. dec. 5. 20:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát igen én is szeretnék mindennap szexelni de az a sejtésem hogy azért vár ennyit hogy 1.kancás legyen 2.szűköljön hogy jobban érezzen...szóval ez a kettő ad elég pluszt hogy élvezetes legyen.Az más kérdés hogy ez így rossz.
2020. dec. 5. 20:55
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Ez a nő egy tapló. Ha szeretne nem mondana neked ilyeneket. (Még ha valóban így gondolja akkor sem!) És havi 4 szex? Az elég elkeserítő. Szerintem szakítanod kéne, de te tudod mi a jó neked

N

2020. dec. 5. 20:55
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi véletlen kitöröltem a prividet, leírod újra kérlek? :)
2020. dec. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!