Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, többször találkoztunk is, jó érzés amikor megölel, kedves velem, őszinte lány. Évek óta ő az első, akit meg tudnék szeretni. Én nagyon szabados szexuális életet éltem, extrém dolgokban vettem részt többször is. Szerintetek ezt elmondjam neki? Ha nem mondom el, akkor úgy érezném titkolózom, ha pedig elmondom, attól tartok hogy elhagy. Mit tanácsoltok?2020. dec. 5. 17:18
11/15 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, de ő egy ritka öszinte és egyenes nő. Nem játszámazik. Nagyon rosszul érezném magam ha nem mondanám el neki. Nehéz ez most.
2020. dec. 5. 18:05
12/15 anonim válasza:
Szerintem mindenképp beszélj róla. Nem kell túl részletesen, csak hogy tudja hogy mi a helyzet. Ha ő is annyira kedvel akkor nem fogja érdekelni, hisz ez már a múlt. De ez is te vagy. Ha nem tudja elfogadni, akkor nem is volt olyan különleges/erős ez a vonzalom
Eltitkolni semmiképp se titkolnám, egyszer úgyis elszólid magad vagy kiderül valahogy, aztán az sokkal rosszabb lesz. Na meg úgy tiszta, ha megemlíted, főleg ha neked ez ilyen kulcskérdés az h elfogadná-e.
N
13/15 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, elmondom neki.
2020. dec. 5. 18:56
14/15 anonim válasza:
Miért tudnánk mi, hogy Ő mit fog gondolni rólad??? Te ismered őt. Ha neki ez nem elfogadható, akkor engedtessék már meg neki, hogy ne akarjon veled lenni. Nem kell rögtön az ismerkedési szakaszban ezt telibe az arcába tolni, de ha szóba kerül, ne is titkold el. Nem lehetne hogy meghagyjátok a másiknak a választást, hogy tud valamit, és annak fényében, hogy téged hogy ismer, illetve saját világnézete alapján gondoljon valamit. Amikor részt veszel bármilyen dologban, vállald is a következményeit...
15/15 A kérdező kommentje:
Szerinted az által hogy elmondom neki, nem pont a következményeit vállalom? És inkább elmondom neki a kapcsolat elején, mert ha csalódik bennem emiatt, akkor inkább most, mint amikor már előre haladottabb szakaszba érne a kapcsolat.
2020. dec. 5. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!