Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, többször találkoztunk is, jó érzés amikor megölel, kedves velem, őszinte lány. Évek óta ő az első, akit meg tudnék szeretni. Én nagyon szabados szexuális életet éltem, extrém dolgokban vettem részt többször is. Szerintetek ezt elmondjam neki? Ha nem mondom el, akkor úgy érezném titkolózom, ha pedig elmondom, attól tartok hogy elhagy. Mit tanácsoltok?2020. dec. 5. 17:18
1/15 anonim válasza:
Ne mondd el, teljesen felesleges. A nők ezt érzékenyen veszik.
Nem hiszem hogy az lenne a téma első körben hogy egy pónilovat dugtál a télapó ölében miközben virgáccsal verték a zacsid. :D :D :D
Viccen kívül... ne mondd el. Nem kell....
Élj a mának és a jövőnek. :)) Sok sikert!
2/15 anonim válasza:
Szerintem fontos az őszinteség. Sokszor kiderulnek az ilyen dolgok amikor nem is számítasz rá. Tapasztalat..
3/15 A kérdező kommentje:
Jó de mit fog gondolni rólam? Pl elfogadja hogy az a múltam ami, de nem fogja őt ez zavarni? Nem lesznek benne rossz érzések? Ha meg nem mondom el, bennem lesznek rossz érzések. Kezdem bánni hogy szabadosan éltem, ha újra kezdeném, nem tenném.
2020. dec. 5. 17:23
4/15 anonim válasza:
Ne mondd el neki, és ha kiderül, válaszold, hogy "nem kérdezted". Nőktől tanultam.
5/15 A kérdező kommentje:
Dilemmázom rendesen. Úgy érezném hazudok neki ha nem mondom el. Nekem nem megszokott szexuális életem volt, de nem hiányzik az az életforma. Szerintem ezt nem hinné el, és kevésnek érezné magát szexuálisan. Rendesen padlóra kerültem. A szabados élet visszavág azt hiszem.
2020. dec. 5. 17:32
6/15 anonim válasza:
Nem hazudsz neki.Ne gerjeszd magadnak a feszültséget fölöslegesen
7/15 A kérdező kommentje:
Miért kérdezne olyat egy nő, hogy volt-e a ferfinek gruppen és ennél is durvább szexuális élménye? Ilyen kérdések normalis nőkben fel sem merülnek.
2020. dec. 5. 17:33
8/15 A kérdező kommentje:
Mi van ha elmondom neki? Mert a tisztességem meg azt diktálja hogy erről tudnia kell, mert az is én voltam.
2020. dec. 5. 17:35
9/15 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ezt még nem éri meg elmondani... én is nagyon egyenes és őszinte vagyk, mindig megjárom. Nem hiába nincs senkim általában.
Az emberek utálják az őszinteséget, csak így elméletben szép ez.
10/15 anonim válasza:
#7 ne keress logikát! A nők sem szokták ezeket elmondani, mert úgyis megsértődnél, és ha kiderül mindig ez a válasz, hogy nem kérdezted.
Egyáltalán semmilyen módon nem érinti a jelenlegi kapcsolatod a múltad, szóval ne komplikáld túl a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!