Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak nektek tetszik ha egy no laban tetkok vannak?
ketto a terd folott es ketto a terd alatt
ilyen minimalista tetkok (pok, stb..)
10. azert ez a megnyilvanulas elegge sokat elarul rolad. egy “nem tetszik” teljesen kulturalt lett volna.
a no dontese, mit varrat magara, es ha neki tetszik es jobban erzi magat ettol, akkor te milyen jogon mondod, hogy undorito?
Vannak ízléses tetoválások, de akapvetően inkább közönséges, tuzattetkókat látok a lányokon - azok nem tetszenek.
A tiszta, tetkómentes bőrt előnyben részesítem - részben azért, mert egy balaeset miatt az én lábamon a bőr megégett. Szeretem az "ép" bőr látványát és jobban is értékelem.
24 F
"a no dontese, mit varrat magara, es ha neki tetszik es jobban erzi magat ettol, akkor te milyen jogon mondod, hogy undorito?"
hogyhogy milyen jogon? olyan jogon, hogy magában mindenki azt tart undorítónak, amit jól esik, (tetkót, vagy bármi mást), te pedig konkrétan rákérdeztél az emberek véleményére.
én egy másik válaszadó vagyok amúgy, nem a 10-es, de ha a negatív véleményeket nem tudod feldolgozni, legközelebb ne írj ki kérdést.
számomra nem taszító, nem vonzó de nem teljesen semleges mert azért ha jól nézki valakin azért oda vonza a szemem!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!