Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a második képen látható fenék a vonzóbb?
Figyelt kérdés
Anyukám mindig azt mondja, hogy a második a vonzóbb, neki olyasmi van, és elvileg az jobban bejön a pasiknak, szerintetek igaza van?
Nekem ilyesmi: (az első kép felettit nézzétek)
Anyumnak ilyen :
2020. dec. 5. 14:42
4/18 anonim válasza:
Húúú bakker, ez aztán topp család, ha anyunak és a lányának is ilyen popója van.
5/18 anonim válasza:
itt az első képen is egy nagy fenék van, meg a másodikon is :D
6/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretném! Nekem nem kell a nagy segg, és a nagy csöcsök sem.
7/18 varazslo77 válasza:
Mindkettő jó szèp az első formásabb! Nyalnám mint a fagyit 😋.
8/18 anonim válasza:
nem látok túl sok különbséget a kettő között.
engem amúgy jobban beindít, ha kicsit zsírosabb a segg
9/18 anonim válasza:
itt már mindekttő csodás, már csak a körítés a döntő, mert ez alapján nem lehetne választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!