Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért aggódok a szex gondolatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért aggódok a szex gondolatától is?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon rajta voltam, hogy végre szexelhessek egy nővel. Persze csak nagy ritkán sikerült, jellemzően egyedül is élek. Így 31 évesen viszont már szinte aggódok attól, hogy szexelni fog kelleni. Valami miatt úgy érzem, hogy meg kell magam kímélnem attól az iszonyatos bénázástól. Egyszerűen már nem is vágyom rá, hogy ismét bekövetkezzen. Persze ismerkedek, mert néha jó dolog kávézni, kirándulni, mozizni meg hasonlók, de valahogy nem is akarom, hogy egyszer szexre kerüljön a sor. Tartok tőle, hogy mi lenne már megint.
2020. dec. 5. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok, de én aszexuális vagyok.

Néha jól esik az emberi társaság, de ennyi.

2020. dec. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!