Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fehér lányok akiknek nem a fekete pasik tetszenek jobban?
Ha igen hol lehet ilyen lányokkal találkozni?
Lányok, "Nők" válaszára vagyok kíváncsi.
Nekem se jönnek be a fekete pasik, nem tetszik az arcuk. Sokkal jobban bejön az európai jellegű orr, és a nem túl telt ajkak. Ezt a "20+ farok kell a nőknek" legendát meg felejtsétek már el.
Nem hiszem, hogy annyira odalennének értük a nők. Pl kamaszkoromban is a többi lány sztár "szerelme" mind fehér volt, akikért rajongtak. Vagy az animések meg kpoposok a japánokért/koreaiakért. De rapper crush-a egyiknek se volt.
Feketék pont nem jönnek be.
De más nemzetiségű jöhetne.
Voltam már más nemzetiségű pasival , más volt a szex vele, sokkal odaadóbb volt. Szinte minden porcikámat akarta. Éreztem, hogy kellek neki és ezt ki is mutatta azon kívül nagyon figyelmes volt.
Ez van. Új élményt adott számomra teljesen más volt,össze se tudom hasonlítani azzal amit a magyar pasik adtak nekem. Tanulniuk kéne inkább abból vajon milyen pluszt nyújt egy külföldi férfi és nem fröcsögni.
Mondj nekem olyan férfit aki ne állna ellen egy jól kinéző sötét bőrű nőnek más rasszból. 😅 Szerintem te se mondanál nemet. És ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!