Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex fekete pasival? Kinek tetszene? 20-40 közötti lányok/nők?!
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 18:41
1/33 anonim válasza:
Nekem nagyon. Ment a privát. Küld a szerszámot, látatlanba nem érdekel.
3/33 anonim válasza:
Csak akkor tetszene, ha az illető a párom :)
4/33 Whitewolf19 válasza:
Ugyanezt most megpróbáltam fekete nőkkel vizualizálni.. Köszönöm, még egyszer nem is akarom elképzelni..
Szomorú látni, hogy valakinek erre van igénye.. :) Ismeretlen fekete férfiakra.. ők biztosan élvezik, hogy Európát elözönli a fekete horda..
5/33 A kérdező kommentje:
A fekete kontúr jobban bejön nekik😂
2019. márc. 9. 11:33
7/33 anonim válasza:
Whitewolf19 nem elég hogy rasszista vagy, de mérhetetlenül ostoba is. Gyanítom, hogy az arabokra gondolsz, ők pedig nem feketék.
8/33 Whitewolf19 válasza:
Szerintem a saját kapudba akkorát lőttél.. :D Hogy minek tartasz.. az engem hidegen hagy.. :) Mert nem ismersz.
Özönlenek a feketék is Európába , akár az arabok.. :) A balkáni útvonalon inkább arabok.. Olaszország és Spanyolország felől meg fekete afrikaiak.. :)
Szóval kedves leányzók.. remélem nem arra vágytok őszintén.. hogy az idehozott betegségeiket adják át.. :/
9/33 A kérdező kommentje:
Vágynak a feketére.
2019. márc. 9. 15:32
10/33 anonim válasza:
Whitewolf, nem latom hol lőttem volna öngólt, te viszont továbbra is sajat magadat járatod le, latom nagyon hat rád az agymosás. Részemről vita lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!