Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek, összejönnétek vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, összejönnétek vele?

Figyelt kérdés
Ismerkedés soran kiderülne, hogy a leendő párotoknak elég vad volt a szexuális előélete. Gruppenszex, egyszerre 2 nővel, és mindenféle extra. Azt mondaná, hogy ezek nem nyújtottak neki semmilyen pluszt sem szexuálisan, és hogy fel sem ér a valódi intimitással és szerelemmel megélt szexhez. Valamint hogy neki elég egy nő is, nem vágyik már olyanokra mint régen. Ti összejönnetek egy ilyen férfival?
2020. dec. 4. 14:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
40 feletti emberről van szó, nem tini. Nyiltan lehet vele beszélni a szexualitasról, hiszen ezt is megbeszéltük. Tudja hogy én bizonyos dolgokban eddig sem vettem részt, és sosem fogok. Nem is akart rábeszélni semmire sem, nem győzködött, csak elmondta hogy neki mikben volt része anno, hogyan élte meg, és hogy nem vágyik már olyasmikre.
2020. dec. 4. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem minden nőnek ezt mondja, csak szexre kellesz neki.
2020. dec. 4. 14:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt kétlem, ugyanis egyetlen találkozás során sem akart lefektetni.
2020. dec. 4. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Aki ilyen nyiltan beszél a szexualitasról mint ő, az már rég megmondta volna hogy csak szexet akar. Aki gruppenelt stb az szerinted ezt ne mondaná meg?
2020. dec. 4. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
38%

Én azt mondanám, hogy vágj bele. Remélhetőleg már kiélte a vágyait, nem vágyik már minden nap más kalandra. Én most vagyok 30 és ezelőtt elég vad szexuális életem volt. Rengeteg alkalmi, csomó szerető, voltam már hármasban is, kurváztam eleget, hajtottam a nőket ahogy csak tudtam. Egyszer volt egy komoly 4 éves kapcsolatom amikor rátaláltam a megfelelőre és eszembe sem jutott félre kefélni, sem más nők iránt érdeklődni. Minden egyes napot szerettem amikor vele lehettem és örültem hogy van nekem. Persze megnéztem egy szép nőt mint mindig de ennyi. A nők is megnéznek egy helyes pasit. (más miatt mentünk szét)

Igy én csak annyit mondhatok saját tapasztalatból is, hogy legyen bármilyen előélete ha komolyan gondolja veled akkor adj neki egy esélyt. ki tudja, lehet h évtizedekig vele leszel..

2020. dec. 4. 15:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem a szexre hajt velem kapcsolatban az biztos. Nem is erőlteti a szexet. Tisztelem, becsülöm hogy elmondta a szexuális előéletét, es azt is, hogy engem sem akar rávenni semmire sem, nem győzköd hogy ez meg az milyen jó, egyszer ki kell próbálni stb. Elfogadta hogy én bizonyos dolgokat eddig sem tettem és nem is fogok.
2020. dec. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!