Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen a férfiaknak nem szokott fázni a fütyije?
Figyelt kérdés
Talán erre a célra is lehetne készíteni valamilyen puha, kötött sálféleséget, esetleg kötött, összehúzható szájú zacsit, hasonlóan a szárított gyógynövényes tasakokhoz.2020. dec. 4. 02:22
11/26 anonim válasza:
Fázni nem fázik, úgy nem érezni, de azért a méretén látszik hogy nincs meleg 🙃🙂
12/26 anonim válasza:
Nem fázik, ott azért elég védett helyen van. Max ha tényleg nagyon hideg van, akkor összetöpörödik.
Ez olyan, hogy a lányoknak sem fázik a nuncikájuk ha nadrágban vannak. Szoknyában már esetleg.
De ha mégis mondjuk mínusz 20 fok körül lenne, akkor a megoldás a nagy méretű férfi pelenka.
13/26 anonim válasza:
Bizony szokott fázni. Ilyenkor kell használni a FASZTYŰ-t.
14/26 anonim válasza:
Felhúzott sliccnél nem😃
Viccet félretéve minél hidegebb van annál jobban összehúzódik, de nem fáj úgy mint pl a kéz ujjai a hidegben.
15/26 anonim válasza:
Nem, de nyáron izzadni szokott...
18/26 anonim válasza:
Én már egy jó ideje nem hordok gatyát, csak egy melegítő elég, meg egy rövid póló, és úgy elvagyok. Nem vagyok fázós tipus :)
19/26 anonim válasza:
A párom végbelében imént 37.0 fokot mértem, szóval nem fázott meg, kellemesen langyos volt análba tennem :)
20/26 anonim válasza:
De szokott. Ami nálam anomália, hogy nekem hidegben, illetve a hideg víztől sem megy össze jobban, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!