Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők élveznétek a pegginget olyan eszközzel aminek egyik vége bennetek van, a másik pedig a pasiban ?
Szia látom nem igazán sikerült informatív válaszokat kapnod egy igenen vagy egy nemen kívül. Mi a párommal rendszeresen élünk a peggingel szexuális együtt létünk alatt. Ha érdekel tudok neked linkelni egy videót melyben egy hölgy beszél a saját tapasztalatairól egy dupladildóval kapcsolatban melyet pegging együttlét közben használ a párjával, én személy szerint érdekesnek találtam sőt meg is hozta a kedvem lecserélni szeretett játékunkat egy időre. Szerintem kifejezetten kecsektető az ajánlat miszerint nem kell viselnem azt a kényelmetlen hámot ezen felül pedig én is jobban élvezhetem azáltal az együttlétünket , hogy bennem is van egy játékszer
itt a videó linkje ha esetleg érdekelne
https://www.youtube.com/watch?v=7C5dFxuw8_c&ab_channel=%C3%8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!