Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány nagyon szadista? És ez nem csak "szexjáték" szintjén az, hanem összességében, konkrétan már pszichiátriai eset.
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 13:00
21/35 A kérdező kommentje:
Attól függ hogy milyen viszonyban vagyok vele
Szeretem, közömbös, utálom?
2020. dec. 4. 21:24
22/35 anonim válasza:
Én a herélős vagyok. Szadistán szeretném. Vérrel is jár nyilván, főleg, ha kézzel csinálod :)
Kategóriában pedig gondolom a közömbös vagyok neked.
23/35 anonim válasza:
Engem tuti utálnál, így a lábad, talpad 100, hogy véres lenne a végén... Ha lábbal menne a kínzás.
24/35 anonim válasza:
Nekem 2 bordám is eltörték a rúgdosásba, engem fel izgatott.
25/35 A kérdező kommentje:
Bordatörésnél komolyabb dolgokra gondoltam
2020. dec. 14. 03:10
26/35 anonim válasza:
Mik jönnek be neked Kérdező?
Véresebb dolgok?
vagy csak szimpla szadizgatás, hogy a szolga bármit megcsináljon neked?
27/35 A kérdező kommentje:
Mit írjak erre. Nézd meg a Fűrészt
2020. dec. 14. 15:12
28/35 anonim válasza:
Megnéztem tetszett a film.
Mit szeretnél egy férfi testtel csinálni?
29/35 A kérdező kommentje:
Középkori halálbüntetés eszközei tetszenek.
2020. dec. 17. 03:41
30/35 anonim válasza:
Az nem semmi, én az olyan filmeket szeretem ahol inkább lövöldöznek, persze ha engem akarnál le lőni biztos infarktust kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!