Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cipőfetisiszta pasik "magukévá is szokták tenni" a nekik tetsző cipőket?
Figyelt kérdés
Szóval bele is szoktak élvezni?2020. dec. 1. 10:50
1/8 anonim válasza:
Nem, mert sajnálnám, ha foltok maradnak a cipőn.
3/8 anonim válasza:
A legjobb szerintem ha kanos kiskutyusként meghágja a szolga úrnője csizmás lábát, persze csak akkor ha erre engedélyt kap. Aztán természetesen fényesre nyalja.
4/8 anonim válasza:
Én nem, nekem az nem okoz izgalmat, hogy beleélvezzek.
6/8 anonim válasza:
igen,ez igy igaz - megdugjak a cipocsket es bele-elveznek az imadott no cipocskejebe - en is megtettem
7/8 anonim válasza:
Kamasz koromban nem tudtam ellenállni a nagybátyám feleségének a szexi, nyitott orrú, magassarkú platformjainak.
Annyira hívogatóak voltak azok az orrnyílások.
8/8 anonim válasza:
#7-es ez ismerős... tudnék áradozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!