Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel amikor felébredek mindig nagyon fel vagyok izgulva,és csak akkor csillapodok le ha kielégítem magam.Ha nem masztizok és úgy megyek emberek közé akkor a nekem tetsző pasikra állandóan mosolygok és várom,hogy leszólítsanak.Ez normális? 24N
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 08:57
1/10 anonim válasza:
Persze, normális. Szerezz egy pasit, ő segít csillapítani a vágyaidat. Eleinte sok szexszel, később vitákkal, konfliktusokkal.
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy normális, tombolnak a hormonok, amik alapvetően a fajfenntartást igyekeznek biztosítani!
3/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van ! Reggeli merevedéssel pont passzolna!!
4/10 anonim válasza:
Pont jól jönnél a reggeli meredésem kezeléséhez! Nem gondolkodsz rajt kedves kérdező?
6/10 anonim válasza:
Egy ilyen nővel qurva jó lehetnek a reggelek.😲👌
F
7/10 anonim válasza:
Teljesen normális, ha éhes vagy akkor csorgó nyállal nézed az utcán szendvicset evő embereket, ha szomjas akkor meg azt aki iszik. Legyen párod és akkor nem egyedül kell reggel csinálnod, még jobban indulna a nap :)
9/10 anonim válasza:
Persze hogy normális Bèla de most már menjèl etesd meg a disznókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!