Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik a pasitokat megcsaltátok miért tettétek?
Figyelt kérdés
Miért léptetek ki, és miért volt jobb az új partner?2020. dec. 1. 09:28
11/23 anonim válasza:
Kevés volt a szex.
Nem léptem ki, ma is együtt vagyunk.
Nem volt jobb, inkább úgy mondanám más volt.
12/23 anonim válasza:
Ez a kérdés azért jó, mert végre bevallották a nők, hogy a f@.szt az érzelmek miatt vannak a partnerükkel, nem azért mert szerelmesek, sokkal inkább a f@.szért vannak együtt bárkivel is... :-)
...és még mi férfiak hallgatunk csak a farkunkra, nevetséges! :-)
14/23 anonim válasza:
Csak sokat ittam és valahogy azt éreztem hogy meg akarom csókolni a buliban megismert másikat. De se a pasimmal, se azzal a sráccal nem volt egyetlen szex se. 20l
15/23 anonim válasza:
Mert afro volt és más nem számított csak, hogy kielégítsek egy afrót. Ez a George Floyd halála után volt, én is BLM szimpatizáns voltam és a tüntetésen találkoztam a sráccal.
16/23 anonim válasza:
Nő létemre mondom mennyi idióta ribbbanc van itt. Rossz volt a szex....és? Meg kell csalni? Hagyd ott,keress mást! A rossz szex vajon csak a pasi hibája? Idióták
17/23 anonim válasza:
#12es, szereintem pont az mutatja hogy nem csak a f@sz es a szex miatt vannak egy pasival, ha nem akarnak kilepni. Szar dolog a megcsalas az biztos, de sok esetben tenyleg nagy a hiany. Pl ha honapokig nincs szex, vagy eveken at egy-ket havonta van valami a pasi miatt... az lehet hogy suereti, azert nem szakit, de a szexre meg van igeny.
18/23 anonim válasza:
Én férfiként nem tudom elképzelni,hogy mi okból lehet ez. Mármint,hogy havonta 1-2 szex. Ha van valakim és valami okból 1 hétig nincs szex már ki vagyok teljesen. Ha meg nem szereti a nőt és azért akkor meg a pasi hibája,hogy nem szakít.
19/23 anonim válasza:
Vannak olyan élethelyzetek amikor egyik fél sem tehet a szex mennyiségéről. Ettől még szerethetik egymást.
20/23 anonim válasza:
Mert félrelépett,így nekem is jár a jóból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!