Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy hónapja találkozgatok egy lánnyal.

Elég szerénynek, szűziesnek mutatta magát, de mikor szexre került a sor láttam, hogy a feneke nagyon be van járatva..

Kicsit olyan érzésem van, hogy nem őszinte és ki tudja kikkel volt együtt.

Te is voltál már ilyen helyzetben ??

Mit tettél?

2020. dec. 1. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság! Én pl. szeretem és igénylem is az anális szexet szóval rendszeres az életemben de nem látszik a fenekemen, hogy rendszeresen használva lenne.
2020. dec. 1. 09:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól még lehet szerény hogy szereti az anál szexet. Amúgy azt honnan látod?
2020. dec. 1. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki az életben szerény miért kéne ilyen legyen a szexualitásában is?

A párja mellett mindenki fel tud szabadulni és ez így van jól.

Másfelől... mi van ha egy partnere volt eddig és annak engedte sokszor? Azzal is ugyanígy megvallatod?

2020. dec. 1. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Az egyesnek van igaza, azt te nem láthatod csak úgy.

Az, hogy egy csaj szereti az anál szexet, az nem azt jelenti, hogy be látni neki a végbelébe.

És ha esetleg szereti is, attól még nem biztos, hogy egy qrva, és hazudik bármiben is.

F

2020. dec. 1. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Ki tudja?

Lehet hogy ez csak valami véletlen deformitás, hogy olyan a pólója.

Az is lehet, hogy volt egy pasija, akivel sokszor csinálták hátulról.

Az is lehet, hogy csak magában szórakozik plugokkal és dildókkal.

Nem kell kapásból vad elméleteket szövögetni.

2020. dec. 1. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Amekkora brontoszauruszokat tud lerakni némelyik nő, nem olyan nagy csoda ez.
2020. dec. 1. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
És honnan láttad, hogy "nagyon be van járatva"?
2020. dec. 1. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Troll...
2020. dec. 1. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:

5-ős mondjunk azért az is vad elmélet ha valaki pluggokkal játszik ":D legalább is szerintem nagyon nem normális ha valakinek szexuális segédeszközei vannak főleg ha előtte még nem is volt partnere...

kérdező kérdezz rá hogy most akkor volt neki valakije vagy sem szerintem ez alap ha valaki kapcsolatban van hogy megkérdezik egymástól hogy most akkor volt vagy én leszek az első... már csak azért is mert egy szüzet teljesen máshogy kell mint egy olyant aki nem az... aki nem az azzal már mehet rendesen de egy szüzet lassan elő kell járatni...

amugy magán az aktus közben észre lehet venni ha valaki az vagy sem ha meg hazudik akkor szerintem dobjad mert a hazugság az egyik legvisszataszítóbb dolog főleg ha ilyenről hazudnak...

2020. dec. 1. 11:49
 10/12 A kérdező kommentje:

Van egy orvos ismerősöm és ő is mondta, hogy akiket rendszeresen seggbe raknak azt lehet utána látni .

Látszik, h szét van dugva.

2020. dec. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!