Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek , ti mit tennétek az adott helyzetben ?
Figyelt kérdés
Tegyük fel , megismerkednétek egy számotokra vonzó s kellemes hangulatú , minden téren megfelelő férfival , akivel kölcsönösen , komoly szándékaitok lennének Pl: házasság , család és egyéb távoli célok . Ám az első néhány alkalomnál , ki derülne , hogy a srácnak merevedési problémái vannak , amelyek olyan súlyosak , hogy az orvosi segítség sem használ . De a szexuális együttlétet kivéve , tényleg minden stimmelne közöttetek . Szeretne , ölelne , bókokkal illetne a kedvetekben járna , esténként hozzátok bújna és még az előjáték is működne , csak maga a behatolás nem lenne teljesíthető ! Ti ebben a helyzetben mit csinálnátok , hogyan döntenétek ? Lehetőleg , komoly válaszokat kérnék , ha lehet ! Köszönöm ...2020. aug. 24. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Megcsalnám , vagy elválnék
Hűen kitartanék mellette
16 szavazat
1/10 anonim válasza:
Össze sem jönnék vele. Ölelgessen mást.
2/10 anonim válasza:
Ha tényleg minden passzol, akkor nem hagynám el, de a szexről nem fogok lemondani egy életre senki kedvéért, úgyhogy hozzá kell szoknia, hogy más pasikkal fogom kielégíteni a szexuális igényeimet.
3/10 anonim válasza:
Nehez kerdes. Nehezen tudnek donteni
5/10 anonim válasza:
Kuka a legelejèn. Nem lenne màsodik randi.
6/10 A kérdező kommentje:
Nos utóbbi hozzászóló : Ezt egy egy arany közép útnak szerintem el lehet fogadni . Nyilván , nagyban függ a gondolkodás módtól , hogy ki , hogyan látja s éli meg ezt a kellemetlen helyzetet . Vannak férfiak és nők , akik féltékenység helyett , köszönetet mondanak azon partnereknek , akik meg tudják adni kedvesüknek azt a gyönyört , amit ők maguk képtelenek . De az ilyesmi szerintem csak tiszta és őszinte kompromisszumok esetén működhet !
2020. aug. 25. 00:06
7/10 A kérdező kommentje:
Elnézést , látom már többen is hozzászóltak , ezért akkor konkrétan az előző véleményem a 2 . hozzászólóhoz igazítottam .
2020. aug. 25. 00:08
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok terézanyu, küszködjön vele aki akar.
Nem azert akarok pàrkapcsolatot hogy mással dugasson meg.
Nekem férfi kell, aki le tud rendezni.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem, tehát nagy valószínűséggel az ilyen férfi számára , jobb ha felköti magát , vagy örökre egyedül marad .
2020. aug. 25. 02:53
10/10 anonim válasza:
Ha másképp kielégítene, vagy venne játékszereket és azzal, úgy talán elképzelhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!