Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok, ha kilóg a cica nyelve? (punci) 22 L
Figyelt kérdés
Szeretitek? Undorító? Csak a baba? Meghúzzátok? Szívesen nyaltok attól még vagy így már annyira nem?2020. nov. 30. 13:53
22/28 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, nem gondolok semmit, maximum élvezem! Szívesen nyalom!
F
24/28 anonim válasza:
En akkor szeretem a legjobban a salátásabb puncit ha ráguggol az arcomra és úgy nyalhatom..nagyon izgató tud lenni...
26/28 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, mint a baba-típusú.
27/28 anonim válasza:
Sokféle punci van. Attól ha csak picit kilóg, még nem nevezném salátának. Ezt így látatlanban nem lehet megítélni. Az biztos, hogy egy saláta punci engem sokkal jobban feltud izgatni. Persze én már nem is vagyok gyerek, hogy csak is a baba jöjjön be..
28/28 anonim válasza:
én imádom ha kilóg,minél jobban,meg minél fodrosabb annál jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!