Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretne "cica" lenni, olyan nagy kérés volna?
Feljött, hogy néha szerepjátékokat kipróbálnánk és mondtam, hogy nagyon izgatna, ha cicának sminkelné magát, testhezálló ruhában, egy cicafarokkal, egy cuki pöttyel a nóziján és néhány fekete sminkceruzával kihúzott bajusszal. De azt mondta, kizárt, hogy ezt megtegye és ez amúgyis nagyon hülyeség, felejtsem el.
Pedig előtte én még ördögnek is beöltöztem neki, sőt még favágónak is, kockás ingbe.. :D hát ennyit erről..
Most komolyan mi baja lehet ezzel a cicás dologgal? Csak annyit kértem, hogy bújjon hozzám és legyen olyan kezes mint egy dorombolós kiscica:)
Az ilyen hagyományos tanár diák stb felállások nekem már unalmasak.
Persze hiába kérdezem erről azonnal felkapja a vizet, mert azt hiszi, hogy rá akarom erőltetni, holott csak érdekel miért nem.. de nem válaszol!
Nők... :D :) :(
Sztem sem nagy kérés, de hát nem vagyunk egyformák. A barátnőd ezt nem tartja szexinek, és nem akarja kipróbálni semmit sem tehetsz ellene.
22L
Szereted a bejúszos nőket? :D
Akkor ajánlom Koncsíta Wurszt-ot vagy esetleg valami bajszos román cigányasszonyt. :D És sminkelésre sincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!