Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi számít megcsalásnak? Már a csók is az vagy csak a szex?
Minden kontextusfüggő. Ha hármasozunk (bármilyen nemmel), vagy elengedtem egy fiúval, akkor a konkrét szex sem megcsalás.
Ha meg akar alázni, féltékennyé akar tenni, akkor már a flört is az.
Nem a tettől függ, hanem az indítéktól, és hogy mennyire korrekt. Ha valamit megbeszélünk ami belefér nekem és ahhoz tartja magát, akkor nincs baj. Vannak vágyak amiket en egyedül nem tudok kielégíteni, és nem gondolnám hogy meg kéne fosztani ezektől akit szeretek. Nem tudok farkat növeszteni, nem tudok 2 nő lenni egyszerre. A baj ott van, ha az nem jó neki, amit én is megadok. Tehát ha mondjuk kipróbáljuk hogy milyen a hármas, a swinger vagy bármi amit en nem tudok megadni, az oké. De ha érzelmileg kissé eltávolodtunk, vagy van valami probléma a kapcsolatban, és azt nem úgy akarja megoldani hogy beszélgetünk, kitartunk egymás mellett és túllépünk rajta, hanem aljasul félrelép (mert tegyük fel nincs töke a szemembe mondani hogy fogyjál le, ez nem te vagy, a régi enedet akarom akibe beleszeretgem), akkor az megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!