Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktam fiúknak bugyis vagy hasonló intim képet küldeni.Ez mennyire számít megcsalásnak? Ha a barátom megtudná vajon mit szólna?
Ki tudja mit szólna, én nem örülnék a helyében...
Szerintem ez valami fétis nálad.
Ez izgat, erre nedvesedik a résed.
F
Nálam ez sokadik lépés a tényleges megcsalás felé.
Ott kezdődik, hogy felmerült benned , hogy pasikkal ilyenekről irogass.
Sőt eleve, hogy pasikkal chatelsz, akik nem valami egyéb formában is vannak jelen az életedben, mint barát, munkatárs, iskolatárs, stb...
Nyilván valami fétis, ezért írtam, feljebb...
A csaj el képzeli, hogy mennyire fel lehet rá izgulva a srác, hogy áll neki, mint a beton.
El képzeli a csaj mit művelne vele az adott férfi, és ettől gerjed a csaj.
Tudom mert saját tapasztalat, hogy itt is, meg máshol is, mikor kaptam/cseréltünk képet, plusz a vágyak le írása esetleg, az igen izgató volt, és nyilván önkielégítés lett a vége, mind 2 oldalról.
De volt olyan csaj is, aki utána csinálta, és ez volt neki úgymond a petting.
Sokféle fétis létezik, és szerintem ez is fajta, csak nem mindenkire jellemző.
3-as voltam.
Megcsalás.
Alapvetően elég sok embernek kell valami extra visszajelzés, hogy ő jó. Sokan ezt hétköznapi flörtökkel érik el a munkában, bevásárláskor vagy bárhol.
Fura, de engem mondjuk ez nem zavarna, HA tudok róla. Úgy akár közös képek is mehetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!