Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire elszállva maguktól a lányok?
Vannak bunkó lányok és vannak kedves lányok. Ahogyan vannak bunkó srácok és vannak kedves srácok. Az a szintű általánosítás, amit a kérdésedben írtál a lehető legostobább dolog, és önmagában kizárja annak a lehetőségét, hogy te normális srác vagy, holott a normális lányok a célod, nekik (nekünk) viszont nem fog kelleni olyan, aki így vélekedik egy egész nemről.
Ha vissza is jelöl, sose fogom megérteni, hogy miért ismerkednek egyesek Facebook-on, holott nem arra való és miért olyan lánynál próbálkozol, aki egyrészt semmilyen formában nem jelezte, hogy nyitott párkapcsolatra (lehet van párja, lehet leszbikus, lehet nem keres) és semmit se tudsz róla?
Én nem hiszek az internetes társkeresésben (bár láttam már pozitív példát), szerintem sokkal előnyösebb, ha a való életben ismerkedsz. Például van egy hobbid, érdeklődésed és eljársz egy ehhez kapcsolódó közösségbe. Kapásból lesz ott egy társaság, akivel egy azonos pontotok már rögtön van.
Ha pedig ragaszkodsz az internetes ismerkedéshez, akkor miért nem mész fel egy társkeresőre, ahol az emberek ismerkedni vannak fent, így azonos a cél? A halálom, amikor Facebook-on és Instagramon teljesen ismeretlenek próbálkoznak be, holott a már leírt dolgok miatt alapvetően esélytelen. Aztán persze én vagyok elszállva, hogy nemet mondok és tiltom őket. (Mert amilyen szinten egyesek képtelen elviselni a nemet, az már őszintén szánalmas.)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!