Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám akis barátnőmet meggyőzni, h gyönyörű a puncija szőrösen is?
Mert az hogy kitepik a szorodet szerinted nem okoz sebeket a borodon? :D koszi volt minden gyanta, cukorgyanta, intim szortelenito krem, borotva, epilator. Mind okoz sebeket.
De ez okes nem baj a szepsegert meg kell szenvedni ha ez a szep de ne terjesszunk mar butasagokat h a szortelen az egeszsegesebb vagy a higienikusabb
23-as!
Miközben igazad van, számomra egyértelmű volt, hogy a kérdező nem erőltette.
Csak tippeket vár, mivel tudná finoman meggyőzni.
#25- ös, így van, köszönöm. Valóban nem erőltettem.
Megkértem, és a kérésem nem süket fülekre talált. Sőt, meg sem kellett kérnem az elején, mert mikor megtudta, h ez izgat fel, akkor magától kezdte nekem növeszteni. Azért, h nekem örömet okozzon.
Ez fontos egy kapcsolatban. A kölcsönös örömszerzésre tett akarat.
Azt nem mondtam sehol h erőltettem volna. Ezt csak páran beleképzelték a történetbe.
A kérdés arról szólt, hogy tudnám megerősíteni a tudatot benne, hogy nemhogy nem csúnya neki szőrösen, hanem egyenesen szél izgató és nőies, hogy szőrös neki ott...
Azért megnézném a kérdezőt mégis hogyan reagálná le, ha holnap kiírná a barátnője a kérdést:
"Hogy tudnám akis barátomat meggyőzni, h gyönyörű az arca rózsaszínű pödrött bajússzal is?"
És így nyilatkozna:
"Megkértem, és a kérésem nem süket fülekre talált. Sőt, meg sem kellett kérnem az elején, mert mikor megtudta, h ez izgat fel, akkor magától kezdte nekem növeszteni és festeni. Azért, h nekem örömet okozzon.
Ez fontos egy kapcsolatban. A kölcsönös örömszerzésre tett akarat."
Kérdező, remélem most kicsit elgondolkodsz.
27-es!
Ott sántít, hogy a "nem csupasz" a rózsaszín pördöttel ellentétben:
- egészen 20 évvel ezelőttig az általános volt
- ma is vannak sokan, akik így hordják
- csak az látja, akivel intim kapcsolatba kerül
- az "eredeti" dolog, ami magától lenne, ha nem csinálnál vele semmit
#27- igen elgondolkodtam, hogy hogy lehet valaki ennyire korlátolt...
#28- köszönöm, h megfogalmaztad helyettem. :)
Ha nem veszed rossz néven a logikádat lefuttatnám a szőrtelenítés helyett mondjuk a fogápolásra:
- egészen 20 évvel ezelőttig az általános volt
bő 100 évvel ezelőtt ismeretlen volt a ma ismert fogászat/fogmosás
- ma is vannak sokan, akik így hordják
tök természetes volt a hiányos fogsor
- csak az látja, akivel intim kapcsolatba kerül
nem mindenkivel állsz szóba, főleg nem akarod megcsókolni
- az "eredeti" dolog, ami magától lenne, ha nem csinálnál vele semmit
A fogak kopása, rohadása, hullása ugyancsak természetes dolog, tényleg minek tenni ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!