Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám akis barátnőmet meggyőzni, h gyönyörű a puncija szőrösen is?
#8- sajnálom a párodat, h ennyi tolerancia nincs benned, h látni akard az örömöt a párod arcán, a csillogást a szemében h egy ilyen egyszerű dologgal teljesíteni tudod a vágyát, növelni a szexuális vonzerőd.
Tehát a te felfogásod szerint a te tested, nem számít a párod kívánsága.
#9- a szőr pont h védelmi funkciót lát el, elmondanám a szőrös a természetes állapot. H bajságot okozna, nem nőne oda.
És még egy dolog. Ő azért hagyja meg, mert fontos Neki h nekem mi tetszik, a kopaszság meg főleg a társadalmi elvárások következménye...
#10 vagyok
Lehet lepontozni de a tényeken nem változtat, szívesen linkelek hivatalos oldalakat amik megerősítik hogy a borotválás nem hogy nem higiénikusabb de nagyobb a fertőzésveszély!
Most azt hogy divatból te mit csinálsz rád van bízva mindenkinek joga van eldönteni hogy hogy nézzen ki odalent csak ne állíts valótlant!
Igen.
Privit nem kérek.
Én évekig borotváltam uh a fertőzésekkel vannak tapasztalataim,gyulladt bőr vágások stb. ezt mindig a párom kedvéért. Valami marha nagy szerencse folytán kifogtam egy olyan srácot aki azt mondta hogy neki mindegy mi van odalent ha akarom szőrtelenítsem de egyébként neki tetszik szőrösen is (sőt neki úgy tetszik jobban). Uh el is dobtam a borotvát azóta karbantartott dzsungel van (nyilván igy is kell trimmelni)
" roppant veszélyes is, ugyanis rengetek baktérium megtapad a szőrön és egészségügyi problémákat okoz a nőnek"
ez komoly butaság.
a szőr véd a kosztól, nem véletlenül maradt meg ott a szőr az emberen.
a borotválás begyulladó szőrtüszőket okozhat, ami nem túl jó dolog.
ezzel nem azt mondom, hogy aki szőrtelenít, az jelentős fertőzésveszélynek teszi ki magát, mert ez a veszély minimális, de azzal érvelni, hogy a szőr komoly egészségégügyi problémát okoz, finoman szólva is csacskaság.
egy kimutatott pozitív hatása van a szőrtelenítésnek: bőrgyógyászok számoltak be róla, hogy 2000 óta, amióta elterjedt a csupaszság csökkent a lapostetű-fertőzések száma.
Miert legyek toleráns, ha nekem kellemetlen?
Abban semmi jó nincs ha én szenvedek miatta, akkor ő sem élvezné mert látná rajtam a kínlódást, máshogy is lehet örömet szerezni nem kell olyan dologra igen mondani ami nem egészséges, mert nem az, férfiak próbálják megmagyarázni azt az érzést ami soha nem tapasztaltak és nem is fognak, mint pl. egy női felfázást, amit nem a hideg okoz és nagyon fájdalmas!!!
Így van, az én testem,és a párommal lehet normálisan kommunikálni, közös mindkettőnknek megfelelő és kényelmes döntést hozni! Megértő, és mindig azt nézi mi a jó nekem, én szintén nem akarok olyan dolgot rá erőltetni ami neki nem jó, elfogadom a döntését és kész, nem piszkálom ezzel tovább!
Egyszer! De úgy tűnik mégsem tetszik neki szőrösen ha meg kell győzni, és te próbálod az akaratod rá erőltetni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!