Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki fizet a szexért?
Van, 60 év felett.
60 év felett bármelyik nő talál magának dugópartnert nulla energiabefektetéssel.
A legtöbb pasi ingyen kapható egy kis huncutkodásra, így elég kicsi az esélye hogy majd pont egy fizetőst választanak helyette. Nagyon kiemelkedőnek kell lenned hozzá.
Amúgy rosszlányokon láttam (hetero) pasikat, sok kommenttel meg pozitív visszajelzéssel, szóval nem lehetetlen vállalkozás.
Egy szép, vagy akar átlagos de még egy átlag alatti is könnyen tud szexhez jutni.
Arra készülj, hogy a kuncsaftjaid ocsmányak lesznek. Max kellemeset csalódsz néhanapján.
Ha pedig fiúkat is vállalsz akkor több esélyed van pénzhez jutni
Nem. Nincs olyan randa nő, aki ne kapna ingyen bármilyen pasit alkalmira.
Egyszer regeltem egy társekerőse kíváncsiságból, egy nagyon randa, kiélt, fogatlan, dagadt orosz macát tettem fel. A szövegben azt írtam, hogy bármit vállalok. Senkire nem írtam rá, de megszámlálhatatlan sok levelet kaptam mindenféle korú, külselyű és végzettségű fickótól az idős tatáktól kezdve a helyes, sportos fiatal pasikig. Szóval tényleg nincs randa nő.
Meglepő módon, van.
Nem is kevés!
És akármilyen furcsa is, a hagyományos dolgok a mérvadók (bakker, azért ne a gyakori egyik kérdésénél adott válaszokat vegyük alapul a "nőktől" (szinte fogadni mernék, hogy az ott, magát nőnek kiadó válaszolók fele nem az)).
Én magam is hirdetek. Mondjuk már régen túlléptem a rosszlányok szintjén és nemzetközi oldalakon vagyok fent.
A főbb pontok, amiknek hatása van:
Szemek: mint Alain Delon (plusz hosszú a szempillám, amit imádnak a nők)
Mosoly: mint Chris Hemsworth
Hang: fiatal Morgan Freeman és Kautzky Armand keveréke
Stílus/viselkedés (telefonban is érzékelhető): mint Graham Norton a meleg vonal nélkül
A testem átlagos, a farokméretem sem kiemelkedő (bár az tény, hogy használni viszont tudom, soha nem távozott tőlem nő orgazmus nélkül).
---
A #6 pedig relatív jól leírta. Nem csak 40-ig lehet lemenni. Van a látogatók közt 20-as, 30-as is bőven. Főképpen olyanok, akik ahogyan mondta, nem akarnak kapcsolatot, viszont egy akárkivel sem akarnak összegabalyodni, mert ha már belemennek egy alkalmiba, még ha pénzért is, inkább olyan legyen aki viszont azon a heti/havi egy alkalmon el is juttatja legalább 1x a csúcsra, úgy ahogy neki jó, és nem kell kompromisszumot kötnie.
Van több visszatérő vendégem is (a legidősebb közülük 36), aki kifejezetten szép arccal, 80/55/75 körüli alkattal, hosszú combokkal rendelkezik, általában pedig munkából jönnek, főképpen késő este, vagy kora reggel, kiskosztümben, blézerben, blúzban, tekintve hogy irodai, diplomás dolgozók. De nekik az a fontos, hogy meneteljenek előre a ranglétrán.
Nem akarnak pasival/családdal foglalkozni, csak reggel bejönnek, legyen egy jó óra egy orgazmussal, és megy a dolgára, kivirulva, ami a tárgyalásokon is jót eredményez. Vagy épp fordítva, este egy nehéz nap után akar egy orgazmust, beugrik, utána úgy megy haza aludni, hogy nem csak a stresszel van tele a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!