Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem 23 évesen elveszíteni a szüzességemet szerelemből, vagy marad a "megd*gatás"?
Ne akard elveszíteni a szüzességed, legyen majd ajándék az igazi társnak.
A kapcsolathoz kell, hogy értékesnek, egyedinek, különlegesnek érezd magad, mert egy jó kedvű, magabiztos lány vonzó. Merj önmagad lenni, nem kell más személyt alakítanod, Téged szeressen önmagadért.
Nem tudom, hogy a korkülönbség mennyire zavar. Ha tudnám, hogy nézel ki, talán tetszenél. Komoly szándék vezérel, nem azért írom, amiért más férfiak itt. Én szeretem előtte megismerni az illetőt.
21F
Ha komoly kapcsolatra vágysz sokat segít, ha van egy hobbid vagy bármi érdekes benned. Rengeteg lány van aki baromi jól néz ki, de semmi nincs bennük. A senki nem vár nem igaz, de tiltakozni se fog senki. Vártam már fél évet is csajra és megtenném másodszor is, ha ér annyit. Nem a megszokott dolog, de eddig nem tudtam élvezni a szexet, ha nem szerettem a másikat, nincs minden veszve.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!