Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/26 anonim válasza:
#20 valószínűleg nem arányos!!
Amúgysem, de főként azért nem mert nincs, nem létezik olyan nő/punci aki megérne annyit hogy mondjuk csak havi 1 millát szórjon rá az ember.
23/26 anonim válasza:
De van, ha az a "punci" nem a pénzért szeret, hanem közösen jutottatok egyről a kettőre...sokra.:)
24/26 anonim válasza:
Hát az pont az a helyzet aki akkor is ott lenne ha csórók vagytok és boldogok. :D
Ott csak mellékes, hogy ketten összeraktatok valamit ami jólmegy. :D
25/26 anonim válasza:
Kedves 10-es,
Létezik ilyen. Én vagyok az élő példa. Nem kell dolgoznom sok éve, megkaptam a drága autót,lakást, ékszereket is. Ja és persze költöm a pénzét hosszú évek óta
N
26/26 anonim válasza:
Egész életedben boldogtalan akarsz lenni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!