Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/16 anonim válasza:
És ki nem szarja le, hogy valakinek nagyobb a farka?
3/16 A kérdező kommentje:
Itt mindenkinek, szerintük túl nagy, szerintem átlagos
2020. nov. 26. 22:13
4/16 anonim válasza:
Mert senki sem rakott fel képet vagy bizonyítékot.
Rakj fel képet úgy hogy közbe egy cetlire írd rá hogy bizonyíték gyk-ra.
Tedd mellé, fotózd le, töltsd fel és úgy linkeld be.
Majd utána elhiszem, de addig amíg anonim módon bemondásra megy hogy ki tud nagyobbat mondani, addig komolytalan minden ilyen bizonygatás.
5/16 A kérdező kommentje:
Jó, privátban elküldöm mert akkor törlik
2020. nov. 26. 22:19
6/16 anonim válasza:
Nem hihetetlen, nekem is 23 centi.
7/16 anonim válasza:
És elértél vele bármit is az életben?
Kutyát nem érdekli mekkora a pötsöd!
8/16 anonim válasza:
Igaza van a #4-es válaszolónak. Valóban csak úgy hihető, ha hihetővé teszi valaki. Addig bármit és bármekkorát lehet mondani.
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor irjatok privátot és ma vagy holnap csinálok képet
2020. nov. 26. 22:24
10/16 anonim válasza:
Ehhez nem kell privátot írni, elég világos a válaszokból, hogy ki az, akit érdekel. (Fentiek közül szerintem a 4-es és 8-as lenne kíváncsi a "bizonyítékra".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!