Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a sors fintora/humora?
Figyelt kérdés
Nagy, esztétikus farkam van, mégsem feküdtem még le senkivel, mert még nem találtam olyan lányt
20/f
2020. nov. 26. 21:38
11/17 A kérdező kommentje:
Sok kalandom lehetett volna amit én utasítottam vissza mert olyannal akarom elveszteni akivel egy kapcsolatot is eltudok képzelni
2020. nov. 26. 22:03
12/17 anonim válasza:
A nőket feleannyira sem érdekli úgy a pénisz, mint ahogy a pasik gondolják.
13/17 anonim válasza:
#12 pontosan. Remek példa erre ez a kérdés, ahol a nők nagy részének tök mindegy a méret, a pasik meg összevesztek, hogy kinek nagy: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
14/17 anonim válasza:
Szóval a te logikád szerint kedves kérdező, az élet fintora, hogy szép farkad van, mégis szűz vagy, de közben azt mondod, már szexelhettél volna több nővel, csak nem akartál, mert az igazira vársz. Értem... Nem átlátszó a "kérdésed"...
Ha lenne logika tantárgy, még mindig az elsőbe járnál.
15/17 anonim válasza:
Nem.
Ez ink csak a te döntésed, és ezzel nyugtatod magad.
Vagy nagyok az elvárásaid nők terén, vagy nem mersz lépni, és várod h a farkadra boruljon egy lány.
22l
16/17 A kérdező kommentje:
Szoktam lépni de legtöbbször foglalt az olyan lány
2020. nov. 26. 22:53
17/17 anonim válasza:
Ezt nem értem én sem. Hogy lehetne az a sors fintora, hogy saját döntésedből nem szexeltél? Csakis rajtad múlt. Én nem azt mondom, hogy rosszul csinálod, mert azzal fekszel le, akivel akarsz, de akkor ne is panaszkodj, hogy nem hullanak az öledbe a tökéletes lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!