Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a sors fintora/humora?
Nagy, esztétikus farkam van, mégsem feküdtem még le senkivel, mert még nem találtam olyan lányt
20/f
Mert:
- a méret mint látod, tényleg nem minden.
- attól, hogy nagyobb, még nem lesz mindenki számára vonzóbb. Sőt, látod, a nagy sokszor taszító.
- és hát: messze nem a farokméret a legfontosabb, mint észrevehetted.
De ha látnák biztos rábuknának
Nem azért nem volt senkim mert csúnya vagyok vagy olyan lenne a személyiségem, inkább azok a lányok miatt akikkel eddig találkoztam
A nagy farok általában hátrány.
Az meg, hogy szerinted esztétikus, a kutyát nem érdekli. A falloszt tudni kell használni....
Milyen ember vagy? Bár abból, ahogy dicséred a saját farkad elég sokminden kiderül rólad....
Ha erre az adottságodra vagy a legbüszkébb, akkor te még gyerek vagy... A nagy farok önmagában semmit nem ér, hiszen nem is használtad még. Honnan tudod hogy a lány is el lesz ájulva a dorongodtól úgy mint te magad? A szex több mint 20 centi farok töki.
Fiatal vagy és felületes. Ezért lesz még problémád a kapcsolataidban, csak hogy tudd. Kár a szóért, beszélgess el az öregeddel, rád fér némi felvilágosítás.
"Nem azért nem volt senkim mert csúnya vagyok vagy olyan lenne a személyiségem, inkább azok a lányok miatt akikkel eddig találkoztam"
Most akkor azt akarod mondani, hogy azért nem feküdtél le senkivel, mert nem akartál? Vagy a lányok csak úgy nem voltak hajlandóak, pedig elvileg nem vagy se csúnya se elviselhetetlen és még a farkad is nagy?
"De ha látnák biztos rábuknának"
Istenem de szánalmas lúzer vagy...
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!